"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בורדיון צפוי להאריך את חוזהו בראשל"צ
פרסום ראשון: הגארד המתאזרח (28, 1.93 מ') שהגיע בחודש אוקטובר והפך לאחד השחקנים החשובים בקבוצה, אמור להמשיך בכתום גם בעונת 2020/21 • רק חוק המתאזרחים החדש מעכב את החתימה הרשמית
צילום: עודד קרני // בורדיון. ימשיך בבית מכבי?

בורדיון צפוי להאריך את חוזהו בראשל"צ

פרסום ראשון: הגארד המתאזרח (28, 1.93 מ') שהגיע בחודש אוקטובר והפך לאחד השחקנים החשובים בקבוצה, אמור להמשיך בכתום גם בעונת 2020/21 • רק חוק המתאזרחים החדש מעכב את החתימה הרשמית

יעקב מאיר
, עודכן

מכבי ראשון לציון ופרדריק בורדיון נמצאים במשא ומתן מתקדם על הארכת חוזהו של הגארד המתאזרח גם לעונה הבאה, כך נודע ל"ישראל היום".

בורדיון (28, 1.93 מ') הגיע לקבוצה מהיין בחודש אוקטובר ומאז הפך לאחד השחקנים החשובים והאהובים בקבוצה. ממוצעיו ביורוקאפ עומדים על 12.3 נקודות ב-56.3 אחוזים ל-3 למשחק.

החוזה בין הצדדים כבר אמור היה להיחתם בשבועות האחרונים, אך רק חוק המתאזרחים החדש שאמור להיכנס לתוקפו מהעונה הבאה ועוד צפוי להגיע לבג"צ, מעכב. גורמים המעורים בפרטים מעריכים כי בעקבות הרצון העז של שני הצדדים להמשיך בהתקשרות הבעיות צפויות להיפתר בקרוב והחוזה ייחתם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...