"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אנגליה: סיטי מחכה לצ'לסי
אחרי ההפסד לליברפול שפתח פער של 9 נק', האלופה לא יכולה להרשות לעצמה לאבד נקודות שוב מול חניכיו של למפארד • ווסטהאם תארח את טוטנהאם בפרמיירה של ז'וזה מוריניו על הקווים במקום מאוריסיו פוצ'טינו
צילום: רויטרס // גוארדיולה מודאג. אסור לסיטי לאבד נקודות

אנגליה: סיטי מחכה לצ'לסי

אחרי ההפסד לליברפול שפתח פער של 9 נק', האלופה לא יכולה להרשות לעצמה לאבד נקודות שוב מול חניכיו של למפארד • ווסטהאם תארח את טוטנהאם בפרמיירה של ז'וזה מוריניו על הקווים במקום מאוריסיו פוצ'טינו

מערכת ספורט היום
, עודכן

פגרת הנבחרות הסתיימה, והמחזור ה־13 בפרמייר ליג ייצא לדרך מחר (שבת). המשחק הפיקנטי יהיה באצטדיון האולימפי, מגרשה הביתי של ווסטהאם, שתארח את טוטנהאם בפרמיירה של ז'וזה מוריניו על הקווים במקום מאוריסיו פוצ'טינו.

עם זאת, המשחק הכי מעניין יתקיים באצטדיון אל־איתיחאד, כשמנצ'סטר סיטי ופפ גווארדיולה יארחו את צ'לסי של פרנק למפארד. סיטי מגיעה למשחק הזה אחרי ההפסד לליברפול באנפילד שפתח פער של 9 נק', והאלופה לא יכולה להרשות לעצמה לאבד נקודות שוב.

ליברפול תצא למשחק חוץ קשה מול יריבה שתמיד עושה לה צרות בלונדון, קריסטל פאלאס. יורגן קלופ מגיע למשחק הזה כשמוחמד סלאח ואנדי רוברטסון פצועים ויחמיצו את המשחק, שמגיע ימים ספורים לפני המשחק מול נאפולי בליגת האלופות.

עוד מחר: ארסנל - סאות'המפטון, ברייטון - לסטר סיטי, אברטון - נוריץ', בורנמות' - וולבס, ווטפורד - ברנלי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...