"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נתניהו: "מטרות המבצע הושגו במלואן, האויבים שלנו קיבלו את המסר"

לאחר סיום יומיים של לחימה מול הג'יהאד האסלאמי, נתניהו סייר בסוללת כיפת ברזל • "אנחנו יכולים להגיע לכל אחד, אפילו במיטתו" • "אני רוצה לברך את הלוחמים והלוחמות ואת המפקדים והמפקדות, על ההישג היוצא מן הכלל של מערכת ההגנה שלנו שפעלה"

, עודכן
ראש הממשלה נתניהו בסיור בסוללת כיפת ברזל (ארכיון), צילום: עמוס בן גרשום/לע''מ

"הישג יוצא מן הכלל": על רקע סיום יומיים של לחימה בדרום, ראש הממשלה בנימין נתניהו קיים היום (חמישי) סיור ביטחוני במרכז ניהול יירוטים ובסוללת כיפת ברזל. ראש הממשלה נתניהו קיבל סקירה על פעילות מערך ההגנה האווירית בימים האחרונים ממפקד מערך ההגנ"א תא״ל רן כוכב, ושוחח עם לוחמים וטכנאים ממערך ההגנה האווירית בסוללת כיפת ברזל.

ראש הממשלה נתניהו: ״אני רוצה לברך את הלוחמים והלוחמות ואת המפקדים והמפקדות, על ההישג היוצא מן הכלל של מערכת ההגנה שלנו שפעלה היטב, יחד עם האזרחים שנשמעו להוראות פיקוד העורף. הצלחנו למנוע פגיעות כלשהן עד לרגע זה.

ראש הממשלה נתניהו בסיור בסוללת כיפת ברזל // צילום: איתי בית און/לע''מ

"אנחנו לקראת סיום המבצע, אני יכול קודם כל לשבח את צה"ל ואת השב"כ על הישג אדיר ולהודות לחבריי לקבינט על ההחלטה האחראית והנועזת לעשות את המבצע הזה.

"מטרות המבצע הושגו כבר עכשיו במלואן. מטרת המבצע הייתה לעשות סיכול ממוקד של מפקד הג'יהאד האיסלמי ברצועת עזה. הוא חוסל, ויחד איתו חוסלו עשרות מחבלים וגם עשרות מטרות תשתית חשובות של הג'יהאד האיסלמי.

האויבים שלנו קיבלו את המסר – אנחנו יכולים להגיע לכל אחד. אנחנו יכולים להגיע לכל אחד, אפילו במיטתו. אני מקווה שהלקח הזה נלמד. אני סומך על כוחותינו שנמשיך להשתפר ולעשות כל מה שדרוש כדי להבטיח את ביטחון ישראל. כל הכבוד לכם ותודה רבה לכם".

עוד בנושא:

חיסול אבו אלעטא תוכנן חודשים: "ניצלנו חלון הזדמנויות עקב רגיעה בגזרה האיראנית"

כעס בנתיבות: "ההחלטה להחזיר את הילדים למסגרות הייתה שגויה"

למרות הפסקת האש: מטח לנתיבות והעוטף

בנט על החיסול בעזה: "נקבעו כללי משחק חדשים"

נאומו של נתניהו מגיע לאחר יותר מ-48 שעות של עימות בין צה"ל למחבלי הג'יהאד האסלאמי, במהלכו נהרגו 34 פלשתינים, בהם לפחות 23 מחבלים. בעימותים נפצעו מעל מאה פלשתינים.

במהלך שעות העימות נורו למעלה משלוש מאות טילים לעבר שטחה של ישראל. מלבד מספר נפגעי חרדה ואזרחים ישראלים שנפצעו במהלך ריצה למרחב המוגן, לא נרשמו פגיעות בגוף ובנפש.

העימות החל בלילה שבין שני לשלישי לאחר שכלי טיס של חיל האוויר חיסל את בכיר הג'יהאד האסלאמי בהאא אבו אל עטא. אל עטא דחף במשך זמן רב לפעולות טרור נגד ישראל . ארגון חמאס נמנע מלהשתתף בעימות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר