גורם מדיני בירושלים התייחס לדרישות הג'יהאד האסלאמי בנוגע להפסקת אש. "הג'יהאד רוצה הפסקת אש ולכן מנסה ליצור מצג שווא של הישגים. הדרישות שלו מוכיחות שהפעולה הישראלית הצליחה.
"צה"ל סיכל כ-20 מחבלים ופגע משמעותית ביכולות הג'יהאד. שקט ייענה בשקט והמעשים בשטח הם שייקבעו. ידה של ישראל תגיע למי שמנסה לפגוע בה".
במקביל התחדשו תקיפות צה"ל נגד מטרות הג'יהאד האסלאמי ברצועת עזה. זמן קצר לפני חצות תקפו מטוסי קרב וכלי טיס של צה"ל מספר יעדי טרור של הג'יהאד האסלאמי ברצועת עזה.
בין יעדי הטרור הותקפו חמ"ל המשמש את חטיבת "חאן יונס" של ארגון הטרור, ממנו מתבצעת פעילות בשגרה ובחירום וכן מתחם צבאי של ארגון הטרור בחאן יונס שבדרום הרצועה.
כמו כן, כלי שיט של צה"ל תקף מתחם צבאי לאימונים של הכוח הימי של הג'יהאד האסלאמי המשמש גם כמחסן אמצעי לחימה.
דובר צה"ל: "אנו רואים בחומרה רבה את מתקפת הרקטות לעבר ישראל, נמצא במוכנות גבוהה וימשיך לפעול ככל שיידרש נגד ניסיונות לפגיעה באזרחי ישראל".
אחרי שמשפחתו ביקשה להתפלל עליו - הלוחם שנפצע בעזה משתקם: "חוויתי ניסים"
48 מעלות ובלי מזגן: חיילים בדרום שוחררו הביתה בעקבות גל החום הקיצוני
פרסומת | המדריך לבחירת מוצרי חשמל
המאבק של הלוחמת והחיילת הבודדה: "לכל מי שנלחמה על הבית, יהיה בית לחזור אליו"
"נפל האסימון - אני בלבנון": המילואימניקית שבחרה להציל חיים אחרי הטרגדיה המשפחתית
