"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

היכן יתקיימו לימודים ?

פיקוד העורף עדכן את ההנחיות להתנהלות ביישובים בעוטף עזה ובדרום הארץ • מועצות אזוריות רבות הודיעו על ביטול הלימודים • הרשימה המלאה

,עודכן
בית ספר בעוטף עזה // צילום ארכיון: דודו גרינשפן // בית ספר בעוטף עזה // צילום ארכיון: דודו גרינשפן, צילום: ארכיון: דודו גרינשפן

בסיומו של היום השני לסבב הלחימה בעוטף עזה החלו לזרום הערב הודעות של מועצות רבות באזור עוטף עזה ודרום הארץ בנוגע לקיום הלימודים. במקביל, עדכן פיקוד העורף את הנחיותיו למחר.

במועצות האזוריות שער הנגב, באר טוביה, שדות נגב, וגן יבנה לא יתקיימו מחר לימודים.

גם באשקלון לא יתקיימו לימודים במוסדות החינוך אך יתקיימו פעילויות הפגה במקלטים הציבוריים, באותה המתכונת שנערכה היום.

בהודעה של המועצה האזורית שורק נמסר כי בהתאם להנחיות פיקוד העורף, הלימודים מחר יתקיימו כסדרם.

במקביל, המכללה האקדמית ספיר ואוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע הודיעו כי בתום הערכת מצב הוחלט שלא יתקיימו מחר לימודים.

ממשרד החינוך נמסר כי לא יצאה כל הודעה מטעם המשרד על אי קיומם של לימודים מחר. המשרד פועל בכפוף להנחיות פיקוד העורף.

עוד בנושא:

כל העדכונים משעות הבוקר ועד אחרי הצהריים

כל העדכונים משעות הלילה ועד הבוקר

נתניהו בפיקוד דרום: "רבי המחבלים יודעים שהם על הכוונת"

תיעוד: תוצאות תקיפות צה"ל בעזה

בחמאס לא בוכים על מותו של אלעטא | פרשנות

"מזל שלא שלחנו את הילדים לביה"ס"

המקומות שמארחים את תושבי הדרום

בתוך כך, עדכן פיקוד העורף את ההנחיות למחר, כאשר העיקרי הוא באזור לכיש ומרכז הנגב בהם היציאה למקומות עבודה מאושרת רק במקרים בהם קיים מרחב מוגן תקני אשר ניתן להגיע אליו בטווח זמן ההתגוננות.

בשאר האזורים ברחבי הארץ ההנחיות נותרו ללא שינוי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר