"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אב מירושלים חשוד בביצוע עבירות מין בבנותיו
החשוד, בן 50, נעצר בעקבות דיווח על חשד לאונס ומעשה מגונה שביצע לכאורה בשתיים מבנותיו • ביהמ"ש ידון היום בבקשת המשטרה להאריך את מעצרו
צילום אילוסטרציה: GettyImages

אב מירושלים חשוד בביצוע עבירות מין בבנותיו

החשוד, בן 50, נעצר בעקבות דיווח על חשד לאונס ומעשה מגונה שביצע לכאורה בשתיים מבנותיו • ביהמ"ש ידון היום בבקשת המשטרה להאריך את מעצרו

אפרת פורשר
, עודכן

אב כבן 50 מירושלים חשוד בביצוע עבירות מין חמורות בשתי בנותיו – כך הותר היום (שלישי) לפרסום.

החשוד הינו אב למספר ילדים, בהם שתי בנות שעפ"י החשד ביצע בהן את עבירות המין.

החקירה החלה בעקבות דיווח שהתקבל במשטרה, לפיו עלה חשד כי האב ביצע את העבירות המיוחסות לו. בתום חקירה סמויה שניהלו חוקרי המשטרה, במהלכה גבו עדויות ואספו ממצאים נוספים, נעצר אתמול החשוד והובא לחקירה בחשד לאונס קטינה מתחת לגיל 14 במשפחה ומעשה מגונה בקטין ע"י בן משפחה.

החשוד הובא בפני בית משפט השלום, שידון בבקשת המשטרה להאריך את מעצרו.

בפרשה אחרת לפני שלושה חודשים נעצר תושב מזרח י-ם בחשדשבמשך שנים התעלל ופגע מיניתבאשתו ובבנותיו בגילאי 7-15. המשטרה ניהלה במשך מס' שבועות חקירה סמויה נגד החשוד, בן 45, בחשד שהעביר את בנותיו ואשתו מסכת ארוכת שנים של עבירות מין והתעללות. הוא חשוד בעבירות בעילת קטינה תחת לגיל 14, מעשה סדום בקטין במשפחה, אונס קטינה מתחת לגיל 14 ועבירות חמורות נוספות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...