"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שיא כל הזמנים ללינות תיירים בספטמבר

כשני מיליון לינות תיירים הגיעו למלונות בישראל בספטמבר • מרבית לינות התיירים נרשמו בירושלים ובתל אביב • תפוסת החדרים הארצית הסתכמה בכ-74 אחוזים בממוצע

,עודכן
צילום: Getty Images // שיא בלינות במלונות

חודש ספטמבר 2019 הביא עמו שיא של כל הזמנים לחודשי ספטמבר עם כשני מיליון לינות תיירים. מדובר בעלייה של 51 אחוזים לעומת ספטמבר אשתקד ועלייה של 48 אחוזים לעומת ספטמבר 2017, כך עולה מנתוני המחלקה למחקר כלכלי של התאחדות המלונות.

חגי תשרי השנה חלו בחודש אוקטובר ורק ראש השנה והיום הראשון של החג חלו בחודש ספטמבר, זאת לעומת שנה שעברה, שבה כל חגי תשרי חלו בחודש ספטמבר. עובדה זו השפיעה מצד אחד על ירידה מסוימת בלינות ישראלים ומצד שני, אפשרה גידול חד בלינות התיירים.

לעוף על זה!

כל חדשות התיירות, התעופה, מלונות ומסלולים - אצלכם במייל

לינות התיירים היוו כ-45 אחוזים מכלל הלינות. מרבית לינות התיירים נרשמו בירושלים (כ-34 אחוזים) ובתל אביב (כ-25 אחוזים מכלל הלינות). לינות הישראלים הסתכמו בכ-1.2 מיליון, ירידה של 4% בהשוואה לספטמבר 2018 ועלייה של 4% בהשוואה לספטמבר 2017. סך הכל נרשמו בספטמבר כ-2.2 מיליון לינות, עלייה של 15 אחוזים בהשוואה לספטמבר 2018 ועלייה של 20 אחוזים בהשוואה לספטמבר 2017.

תפוסת החדרים הארצית הסתכמה בכ-74 אחוזים בממוצע, עלייה של 25 אחוזים לעומת ספטמבר 2018 ועלייה של 19 אחוזים לעומת ספטמבר 2017. התפוסה הגבוהה ביותר נרשמה בנצרת עם כ-86 אחוזים, תל אביב עם כ-83 אחוזים, אחריה הרצליה עם 81 אחוזים, אילת עם 79 אחוזים, ירושלים עם 74 אחוזים, טבריה עם 72 אחוזים, ים המלח, חיפה ונתניה עם כ-71 אחוזי תפוסה כל אחת. מצבת החדרים עמדה על 55,800, עלייה של 2 אחוזים לעומת אשתקד וכ-5 אחוזים לעומת 2017, בעקבות פתיחת מלונות חדשים ותוספת חדרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר