"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אילהאן עומאר הצביעה נגד גינוי טורקיה
המחוקקת הדמוקרטית האנטי ישראלית הצביעה נגד הצעה לגנות את הפלישה הטורקית לצפון סוריה • מי שמיהר להתייצב נגדה היה דווקא הכדורסלן אנס קנטר
אילהן עומאר לצד נשיא טורקיה ארדואן // צילום: GettyImages // אילהן עומאר לצד נשיא טורקיה ארדואן // צילום: GettyImages

אילהאן עומאר הצביעה נגד גינוי טורקיה

המחוקקת הדמוקרטית האנטי ישראלית הצביעה נגד הצעה לגנות את הפלישה הטורקית לצפון סוריה • מי שמיהר להתייצב נגדה היה דווקא הכדורסלן אנס קנטר

נטע בר
, עודכן

כלי התקשורת בארצות הברית סוערים לאחר שחברת הקונגרס הדמוקרטית, אילהן עומאר, הצביעה נגד הודעת גינוי לטורקיה בעקבות פלישתה השנויה במחלוקת לצפון מזרח סוריה וביצוע פשעי מלחמה על ידי מורדים המזוהים עם טורקיה במדינה.

ההצעה עברה בהצבעה בבית הנבחרים ברוב סוחף של למעלה מארבע מאות נציגים מול שש עשרה בלבד, כשנציגי שתי המפלגות התאחדו לגנות את המהלך הטורקי. עומאר עצמה, שנפגשה בעבר עם ארדואן, הייתה אחת מ-16 החברים שהצביעו נגד ההחלטה והיחידה ממפלגתה שעשתה כן.

עומאר גם הצביעה נגד ההכרה ההיסטורית ברצח העם הארמני, מהלך חסר תקדים של התרסה מול השלטון באנקרה, ממנו נמנעו מדינאים אמריקנים עד כה. עומאר, שהביעה תמיכה בעבר בחרם נגד ישראל, אמרה על התנגדותה למהלך כי היא סבורה כי "הכרה בסבל שעבר על עם לא צריכה לשמש ככלי לניגוח גיאופוליטי".

עוד בנושא:

אילהן עומאר הגישה בקשה לגירושין

רפובליקנים קוראים להדיח את אילהן עומאר

טליב ועומאר: "בואו לישראל לראות את הכיבוש"

מנהיג הדמוקרטים בסנאט: "החלטת ישראל תפגע ביחסים עם ארה"ב"

מי שיצא נגד חברת הקונגרס הדמוקרטית היה דווקא שחקן הכדורסל ממוצא טורקי, אינס קנטר, שתקף אותה בחריפות בדף הטוויטר שלו וכתב: "איזו בושה וחרפה מוחלטת שהנציגה הדמוקרטית היחידה שלא הצביעה בעד החוק שנועד לעצור הרג של חפים מפשע היא אילהאן עומאר. כנראה שהיא ברשימת השכר של ארדואן".

קנטר, המשחקן בבוסטון סלטיקס, נחשב מתנגד ידוע של נשיא טורקיה, רג'יפ טאיפ ארדואן, ותקף לא פעם את התנהלותו של המשטר הטורקי בכל הנוגע לזכויות אדם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...