"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

14 הרוגים ולמעלה מ-800 פצועים בהפגנות בעיראק

כך מסרו גורמי רפואה לכלי התקשורת • המחאה התחדשה על ידי סטודנטים שתמכו בשינו החוקה ובמעבר למשטר נשיאותי

,עודכן
הפגנות בעיראק היום // צילום: אי.אף.פי // הפגנות בעיראק היום // צילום: אי.אף.פי

גורמי רפואה מסרו כי לפחות 14 בני אדם נורו למוות ו-865 נפצעו בהפגנות בעיר השיעית כרבלא בעיראק ובמקומות נוספים במדינה, כך דווח היום (שלישי) בסוכנות הידיעות "רויטרס".

אלפי עיראקים חידשו אתההפגנות בבגדדאתמול נגד השחיתות השלטונית, העלייה באבטלה ושירותי הרווחה הדלים. זאת, למרות אזהרות הממשלה ועל רקע עוצר היציאות בבירה מחצות ועד שש בבוקר.

סטודנטים ותלמידים רבים בנאצריה הדרומית התעלמו מאזהרתו של ראש הממשלה העיראקי אל-מהדי והצטרפו גם הם להפגנות. אחד המפגינים הצהיר כי "היום אנחנו יוצאים לרחובות בהפגנות שלוות ומתורבתות. בתור סטודנטים יש לנו דרישות ציבוריות וייעודיות, שבמרכזן: שינוי בחוקה ובחוקי הבחירות, ומעברלמשטר נשיאותיממשטר פרלמנטרי".

צילום: רויטרס

דוברו של עאדל עבד אל-מהדי, שמנסה להתמודד עם האיום הפוליטי הגדול ביותר מאז מונה לתפקיד, אמר אתמול שכל מי שיפריע לשגרת העבודה וימי הלימודים ייענש.

מתחילת אוקטובר פרצו הפגנות גדולות בבגדד ובאזורים השיעיים בדרום המדינה. חלק ניכר מהזעם הציבורי הופנה לעבר איראן והמיליציות השיעיות הנמצאות תחת השפעתה. מאז החלה המחאה,נהרגו יותר מ-200 בני אדם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר