"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ניסו אביטן: "סיכוי טוב שדמארי יקבל דקות"

מאמן הפועל ת"א יחפש ניצחון ראשון מול כפ"ס: "מבחינת כושר הוא הולך ומשתפר" • על העונש של אינברום: "ירצה גם עונש חינוכי ונמשיך מכאן קדימה"

,עודכן
צילום: אודי ציטיאט // ניסו אביטן. מבחן קריטי מול כפ"ס

הפועל תל אביב ערכה היום (חמישי) בצהריים מסיבת עיתונאים לקראת המשחק נגד הפועל כפר סבא בשבת. המאמן ניסו אביטן נתן כבוד ליריבה, כשהבהיר: "אני לא מקל ראש באף יריבה, בבלומפילד יחד עם התמיכה מהקהל רוב הזמן רוצים לראות את הקבוצה עושה את הדברים נכון. אין פה פייבוריטית ברורה, אבל אנחנו כן צריכים לנצח".

על התיקו 2:2 מול רעננה לפני היציאה לפגרה: "בסוף המשחק נראינו לא טוב, שמרנו לא טוב. טעויות זו מילה קטנה לעומת מה שקרה בדקות האחרונות. זה היה מאכזב מאוד. השחקנים מרגישים את הלחץ, ומרוב שרוצים זה לא יוצא. השחקנים פשוט קפאו בסיום".

על העונש שהוטל על אור אינברום: "מצופה ממנו לשחק אחרת, אור נענש בהיבט הכספי בעונש המקסימלי, הוא ירצה עונש חינוכי בנוסף לזה ונמשיך מכאן קדימה".

על עומר דמארי: "בסבירות גבוהה הוא יהיה בסגל, הוא משקיע, מאוד מחויב למועדון, ויש סיכוי טוב שהוא יקבל דקות. מבחינת הכשירות הוא בסדר כבר הרבה זמן, אבל מבחינת כושר הוא הולך ומשתפר. נקווה שהוא יביא תוצרת למגרש. בכל מקרה, לא הייתה לי שום בעיה עם עומר".

בתוך כך, אור אינברום, עמד הבוקר לוועדת משמעת, לאחר שבלילה שבין שני לשלישי, הוא בילה במועדון עד לפנות בוקר כאשר למחרת היה לקבוצה רק אימון ערב.

אינברום, הודה בטעות, התנצל והבטיח שלא יחזור על כך שנית. על השחקן הוטל קנס כספי מקסימלי בסך של 8,000 שקל, כאשר בנוסף הוא התחייב לתרום מזמנו 10 שעות לטובת הקהילה.

בהודעה מטעם הנהלת המועדון נמסר כי: "הובהר לאינברום כי התנהגות שכזו אינה מקובלת וכי לא ניתן לעבור על כך לסדר היום". השחקן עשוי שלא להיכלל בסגל למשחק הקרוב נגד הפועל כפר סבא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר