בשיתוף ברק רום
מסעדת רונן בשרים נפתחה לפני 7 שנים, מסעדה עממית ואיכותית שמפוצצת בלקוחות לאורך כל שעות היממה.
החלטנו ארבעה חברים לקפוץ לראות על מה מדובר ולטעום את הטעמים המיוחדים לאחר ששמענו אין סוף המלצות על המקום.

מיד כשנכנסו מלצרית חביבה הובילה אותנו היישר אל הקצביה והמראה שנגלה לנגד עינינו היה מסחרר.
נתח קצבים, סטייק אנגוס, סטייק עגלה מפקירה, פילה בקר טרי, שקדי עגל, כבד אווז, מולארד, אשכי עגל, אשכי הודו, צלעות כבש, צלעות טלה, קבב הבית, פרגית, קציצות מרוקאיות, טחול, מרגז, המבורגר הבית, לבבות אווז, לבבות עוף, כבד עוף, סטייק עגלה שחורה, פשוט גן עדן לאוהבי בשר.
קיבלנו הסבר מפורט על כל נתח, מה כדאי, באיזה משקל וסוג צלייה, הזמנו את המנות והתיישבנו סביב השולחן.
עוד לא הספקנו להגיד ג’ק רובינזון וכבר היו עליו 18 סוגים שונים של סלטי הבית, הכל מריח טרי וטעים ביותר.
שאלנו את הבעלים רונן על הקונספט השונה של המקום:
“אכן, הקונספט שונה מרוב מסעדות הבשר במדינה, ישראלים אוהבים לאכול, אוהבים מנה גדולה על הצלחה ולכן לא מצאנו מקום להגביל מישהו אלא נותנים לכל סועד לבחור בדיוק את כמות הבשר שמתחשק לו לאכול”.
מדובר בקצבייה עם ניסיון ויש אפשרות לסגירת עסקאות של אכול כפי יכולתך ממספר סועדים מסויים.
כמו כן ניתן לעשות אירועים עד 120 איש באולם נפרד באותו הקונספט של המסעדה.
הבשרים שהגיעו אלינו לשולחן היו עשויים ברמת צלייה מושלמת, הסינטה ואשכי ההודו היו רכים ביותר, קבב הבית היה מתובל בטעמים מטמטמים, הפרגיות נבלעו כמו גרעינים והקציצות המרוקאיות היו עם טעם של בית.
בגלל שהיינו ארבעה סועדים קיבלנו בקבוק יין אדום משובח לעזור לנו להוריד את האוכל, על חשבון הבית בכל פעם שיש ארבעה סועדים ומעלה.
בסיום הארוחה פינקו אותנו על חשבון הבית במלבי, בברייה, פירות העונה ופיצוחים כאשר בחורף מוגשת גם עוגה חמה עם תה.
בתחילה חשבנו שאנחנו מיוחדים על שקיבלנו קינוח שכזה אבל מתברר שגם זה פינוק קבוע לכל הסועדים.
למרות העושר והשפע שהיה על השולחן המחירים היו לכל כיס, בדקנו פעמיים את החשבון לראות שלא טעו שם בקופה.
אם אתם אוהבי בשר אמיתיים ועוד לא אכלתם במסעדת רונן בשרים, תעשו לעצמכם טובה,
ברגע האפשרי הראשון תגיעו אל רחוב שכטרמן 28 פינת דגניה בנתניה, אתם לא תפסיקו ללקק את האצבעות, בתאבון!
טלפון להזמנת מקום 0503000008.
בשיתוף ברק רום
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו