"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"יש ראיה שממנה ניתן לחלץ דנ"א של הנערים"
הפרקליט שמייצג את הילדה בת ה-13 שנאנסה על פי החשד על ידי ארבעה נערים טוען כי כעת יהיה ניתן לקשר את החשודים למעשה: "מצפה מהמשטרה להאיץ את הטיפול בתיק"
צילום אילוסטרציה: GettyImages

"יש ראיה שממנה ניתן לחלץ דנ"א של הנערים"

הפרקליט שמייצג את הילדה בת ה-13 שנאנסה על פי החשד על ידי ארבעה נערים טוען כי כעת יהיה ניתן לקשר את החשודים למעשה: "מצפה מהמשטרה להאיץ את הטיפול בתיק"

גדי גולן
, עודכן

עו"ד ניר יסלוביץ', המייצג את משפחת הילדה בת ה-13שנאנסה על פי החשד על ידי ארבעה נערים בבית ספר בנגב הדרומי, טוען כי נמצאה ראיה שממנה ניתן לחלץ את הדנ"א של החשודים המעורבים במעשה: "כולי תקווה כי כעת, עם הראיה החדשה, תאיץ המשטרה את הטיפול בתיק ותעצור את ארבעת הנערים שאנסו את הילדה", אמר יסלוביץ'.

"על מרשתי עבר חג נוראי בהמתנה לטחנות הצדק שיפעלו", המשיך עורך הדין יסלוביץ', "כולי תקווה כי כעת עם הראיה תאיץ המשטרה את הטיפול בתיק ותעצור את ארבעת הנערים שאנסו את הילדה". כך נמסר מעו"ד ניר יסלוביץ', המייצג את הילדה בת ה-13 יחד עם עו"ד בנימין מלכא.

"מצבה הנפשי של בתי קשה מנשוא", הוסיף אביה של הילדה, שטען כי המשפחה נפגעה קשות עקב העובדה שהנערים החשודים שוחררו לביתם לקראת ערב החג, בעוד בתו סובלת ממעשיהם ואינה מתפקדת מאז האירוע.

ממשטרת ישראל נמסר: "מייד עם קבלת התלונה במשטרה נפתחה חקירה שעודנה מתנהלת בימים אלו. מטבע הדברים לא נפרט על אודות חקירות מתנהלות, אולם נציין כי נמשיך בביצוע כל פעולות החקירה הנדרשות, ביסודיות וברגישות, הכל במטרה להגיע לחקר האמת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...