צילום: אסף פינצ'וק // ישרוטל

מתפנקים: ארוחות חג במלונות

לא מעוניינים להתארח אצל חברים או לארח את המשפחה? כדאי שתכירו את האופציה הנהדרת - לאכול ארוחה מפנקת בבית מלון בארץ

בתי המלון מתכוננים לארוחת ראש השנה לא פחות מאשר לסדר פסח, כדי להשביע את רצון האורחים המגיעים לחג. הארוחה החגיגית מיועדת לאורחי המלון ויש בתי מלון שיקבלו גם אורחים שמגיעים רק לארוחת החג. 

היכנסו לעמוד החגיגי: מבשלים לכם חג

ישרוטל אגמים אילת: סלמון אפוי במיסוֹ

מה: מזנון מנות ראשונות, מרקים, נתחים מובחרים בפריסה אישית: כתף כבש וורד הצלע, אורז לבנוני עם כבש, תבשיל בשר ראש פיקנטי, תבשיל צוואר כבש, סלמון אפוי במיסו,שוק עוף צלוי בצ'ילי מתקתק, פרגית ממולאת, קציצות עוף ברוטב לימון פרסי. תבשילי פתיליה ירושלמית כמו תבשיל פול, תבשיל במיה, תבשיל קובה סלק/ קובה חמוסטה, קוסקוס ביתי לצד מרק, טנזיה פירות יבשים ועוד.

מחיר: מ-280 שקלים למבוגר ומ-140 שקלים לילד עד גיל 12, יש להזמין מראש. 

רויאל ביץ' אילת: חזה מולארד בתנור

מה: בר סלטים עשיר, תחנות הגשה אישית מול האורח, מגוון מנות עיקריות ותוספות וכמובן מזנון ברכות החג המסורתיות. בין המנות: כבד קצוץ עם ריבת תאנים ובצל קריספי, גפילטע פיש מסורתי עם חזרת, פרוסות דקיקות של רוסטביף בממרח חרדל וחומץ בלסמי , כתף עגל חלב בתוספת שום, רוזמרין וירקות שורש ברוטב ברביקיו וחרדל דיז'ון ועוד.

מחיר: 520 שקלים למבוגר, 260 שקלים לילד. 

הרודס אילת, פתאל: תוצרת גלידריית הארמון

מה: מרק קרם אפונה, מרק צח, מזנון ברכות עם ראש קרפיון, דבש, גרגירי רימון, תמרים צהובים, שעועית ירוקה, דלעת קוביות, עליי סלק, כרישה, דג סלמון בחלב קוקוס קארי תאילנדי למון גראס ועשביי תיבול, דג בורי חריימה חריף, תבשיל מוח עגל ברוטב מזרחי פיקנטי, תבשיל בשר ראש, עמדת גלידה תוצרת גלידריית הארמון ועוד. 

מחיר: 400 שקלים למבוגר, 200 שקלים לילד. 

מלון ווסט אשדוד מרשת טמרס // צילום: ספיר טסקר

ווסט אשדוד מרשת טמרס: בורי בנוסח מזרחי

מה: גפילטע פיש עם חזרת, סינטה צלויה במלח ים אטלנטי וסוכר חום, סלמון אפוי בשלמותו עם שמן זית ואסטרגון, פטה כבד עוף בליווי קונפי, טרין תמרים ואגוזים בצלחת אישית סלט בר עשיר עם תחמיצים ורטבים ועוד.

מחיר: מ-400 שקלים לסועד, פתוח רק לאורחי המלון.

מלון לאונרדו פלאזה ירושלים, פתאל: שטרודל תפוחי עץ מקורמלים

מה: מנות עיקריות: טרין של כבד ברווז ועוף עם צ'אטני של תפוחי עץ, ברווז ממולא עם פירות תמרים וצנוברים, עגל חלב עם חבושים ושקדים, תבשיל בשר ראש עם לוביה, אוסובוקו טלה עם ערמונים ושקדים, אסאדו של עגל חלב עם ירקות שורש ודבש תמרים, רול אנטרקוט במילוי שלושה סוגי פטריות, עוף עם קרע עגבניות ולימון כבוש. 

מחיר 640 שקלים לאדם. 

מלון קיבוץ לביא

קיבוץ לביא: פילה דניס בעשבי תיבול

מה: פילה בורי חריימה מוגש במאפה גלילי, חזה ברווז ברוטב תפוחים בליווי רביולי, פילה דניס בעשבי תיבול ורביולי בטטה. מרק עוף מסורתי עם ירקות אטריות וקרפלאך בשר, צלעות כבש ביין וירקות צלויים, אומצת בקר צרובה בגריל, עופיונים במילוי אורז ופירות יבשים ועוד.

מחיר: לאורחי המלון, 400 שקלים לאדם.

U בוטיק כנרת: לברק ברוטב פסטו

מה: בר סלטים כולל סלט עגבניות שרי, זיתי קלמנטה, צנובר קלוי ועלי בזיליקום, סלט עשבי תיבול, פיצוחים ורימונים בוויניגרט לימון, לברק טרי שלם ברוטב פסטו, קדירת אוסובוקו טלה, כתף בקר ברוטב פטריות, סטייק אנטרקוט בגריל, ביף "וולינגטון" פילה בקר שלם במאפה ממולא בפטריות קצוצות שום וגרגירי חרדל. 

מחיר: 400 שקלים למבוגר, 200 שקלים לילד. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...