בתי המלון מתכוננים לארוחת ראש השנה לא פחות מאשר לסדר פסח, כדי להשביע את רצון האורחים המגיעים לחג. הארוחה החגיגית מיועדת לאורחי המלון ויש בתי מלון שיקבלו גם אורחים שמגיעים רק לארוחת החג.
מה: מזנון מנות ראשונות, מרקים, נתחים מובחרים בפריסה אישית: כתף כבש וורד הצלע, אורז לבנוני עם כבש, תבשיל בשר ראש פיקנטי, תבשיל צוואר כבש, סלמון אפוי במיסו,שוק עוף צלוי בצ'ילי מתקתק, פרגית ממולאת, קציצות עוף ברוטב לימון פרסי. תבשילי פתיליה ירושלמית כמו תבשיל פול, תבשיל במיה, תבשיל קובה סלק/ קובה חמוסטה, קוסקוס ביתי לצד מרק, טנזיה פירות יבשים ועוד.
מחיר: מ-280 שקלים למבוגר ומ-140 שקלים לילד עד גיל 12, יש להזמין מראש.
רויאל ביץ' אילת: חזה מולארד בתנור
מה: בר סלטים עשיר, תחנות הגשה אישית מול האורח, מגוון מנות עיקריות ותוספות וכמובן מזנון ברכות החג המסורתיות. בין המנות: כבד קצוץ עם ריבת תאנים ובצל קריספי, גפילטע פיש מסורתי עם חזרת, פרוסות דקיקות של רוסטביף בממרח חרדל וחומץ בלסמי , כתף עגל חלב בתוספת שום, רוזמרין וירקות שורש ברוטב ברביקיו וחרדל דיז'ון ועוד.
מה: גפילטע פיש עם חזרת, סינטה צלויה במלח ים אטלנטי וסוכר חום, סלמון אפוי בשלמותו עם שמן זית ואסטרגון, פטה כבד עוף בליווי קונפי, טרין תמרים ואגוזים בצלחת אישית סלט בר עשיר עם תחמיצים ורטבים ועוד.
מחיר: מ-400 שקלים לסועד, פתוח רק לאורחי המלון.
מלון לאונרדו פלאזה ירושלים, פתאל: שטרודל תפוחי עץ מקורמלים
מה: מנות עיקריות: טרין של כבד ברווז ועוף עם צ'אטני של תפוחי עץ, ברווז ממולא עם פירות תמרים וצנוברים, עגל חלב עם חבושים ושקדים, תבשיל בשר ראש עם לוביה, אוסובוקו טלה עם ערמונים ושקדים, אסאדו של עגל חלב עם ירקות שורש ודבש תמרים, רול אנטרקוט במילוי שלושה סוגי פטריות, עוף עם קרע עגבניות ולימון כבוש.