"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נתניהו תקף את ארדואן: "תפסיק לשקר"

ראש הממשלה תקף את הנשיא הטורקי, ואמר: "שלא יטיף לישראל" • בשיחה עם מוסלמים בניו יורק ארדואן השווה בין השואה "לטבח שמבצעת ישראל בעזה"

,עודכן
נתניהו וארדואן (ארכיון), צילום: צילומים: נעם ריבקין פנטון - פלאש 90, אי.פי.אי

בתגובה לפניית "ישראל היום", ראש הממשלה נתניהו תקף הערב (שלישי) אתדברי הנשיא הטורקי ארדואן, שהשווה בין שואת יהודי אירופה לבין "הטבח" של ישראל בעזה.

נתניהו אמר: "מי שלא מפסיק לשקר על ישראל, מי שטובח בכורדים בארצו שלו, מי שמכחיש את הטבח הנורא בעם הארמני -שלא יטיף לישראל. ארדואן, תפסיק לשקר".

גם שר החוץ ישראל כץ גינה בחריפות את הדברים, ואמר: "מי שמפר באופן שיטתי זכויות אדם, רודף באכזריות את הכורדים ותומך בארגון הטרור חמאס, הוא האחרון שיכול להטיף מוסר לישראל. ארדואן תתבייש".

סגן ומ"מ יו"ר הסתדרות הציונית העולמית יעקב חגואל אמר: "ארדואן, הרודן מאיסטנבול, ממשיך להשתלח בעם היהודי ובמדינת ישראל. הייתי מציע לרודן ארדואן לפשפש בהיסטוריה מלאת השנאה ורצופת הרצח והטבח של בני עמו בעם הארמני. אל לו לחצוף מאיסטנבול ששם במעצר את מתנגדיו ורודף את מבקריו להטיף מוסר לעם המוסרי ביותר בעולם ולמדינת ישראל. בזמן שבעזה משתמשים חבריו לארגון האחים המוסלמים בילדים ובמשפחות בכדי לבצע פיגועי התאבדות ותופת כנגד מדינת ישראל, ממשיכה מדינת ישראל לחנך לסובלנות.

"בנושא ירושלים - לסולטן ארדואן יש חלומות. אני מציע שיתייחס ראשית להגבלת זכויות האדם בטורקיה, למרוּת שתחתיה חיים אזרחי טורקיה לפני חלומותיו הוורודים על ירושלים, בירת הנצח של עם ישראל".

מוקדם יותר היוםארדואן דיבר עם אזרחים מוסלמים בניו יורק, ואמר: "כשאנחנו מסתכלים על רצח העם הנאצי נגד יהודים, אנו מסתכלים על הטבח ברצועת עזה מאותה נקודת מבט", כך פורסם בסוכנות החדשות הטורקית אנטוליה.

ארדואן התייחס גם לסוגיה של ירושליםואמר: "שום כוח או איום לא יוכלו להניא את ארצו מהגנה ושמירה על זכויות פלשתין וירושלים. סוגיית ירושלים אינה נוגעת רק למוסלמים בפלשתין, אלא היא הכבוד של 1.7 מיליארד בעולם האסלאמי".

ארדואן שב והדגיש כי סוגיית ירושלים היא קו אדום למדינתו, וכי טורקיה סבורה שהגנת ירושלים היא הגנה על ערכים אנושיים, צדק ושלום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר