"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קשר לטרור: בוטל גמר הגביע הפלשתיני

שופט מחוזי קבע: שחקני כדורגל מרפיח לא יורשו להגיע למשחק בשכם • באי כוחם של השחקנים: "התנהלות המדינה בעייתית"

,עודכן
אוהדים פלשתינים, צילום: איי.פי

בית המשפט המחוזי בירושלים החליט לקבל את עמדת המדינה, ולא להתיר ל־24 משחקניה העזתים של קבוצת הכדורגל רפיח להגיע לגמר הגביע הפלשתיני שיתקיים מחר בשכם. המדינה התנגדה להכניסם בשל מניעים ביטחוניים וקשרים לטרור. שחקני הכדורגל עתרו באמצעות ארגון "גישה" לבית המשפט.

המשחק בין חדמאת רפיח לקבוצה במחנה הפליטים בלאטה אמור היה להתקיים ב־3 ביולי, אך נדחה משום סירובה של ישראל להנפיק לשחקנים אשרות כניסה. בדיון שנערך היום (ראשון) הגישה המדינה חומר חסוי במעמד צד אחד מידי נציגת השב"כ, שכונתה "מיכל", הקשור לפעילותם ולקשריהם לטרור.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

לאחר מכן מסר סגן נשיא המחוזי, השופט משה סובל, כי "שישה מתוך העותרים המסורבים עולים ממידע עדכני כחברים ו/או פעילים בארגוני טרור הפועלים ברצועת עזה. יתר העותרים המסורבים עולים ממידע עדכני כמי שמקיימים קשרים משמעותיים עם פעילי טרור ברצועה".

באי כוחם של השחקנים, עו"ד עומר חדד ועו"ד אסנת כהן ליפשיץ, מסרו בדיון כי "אנו לא מייצגים את פיפ"א ולא את ההתאחדות, אלא את הקבוצה שמצאה עצמה בין הפטיש לסדן. אנו סבורים שההתנהלות הבעייתית פה היא של המדינה".

סגן הנשיא סובל פסק כי המדינה תנפיק ל־12 העותרים שאינם מסורבים ביטחונית היתרי כניסה לישראל לצורך המשחק שיתקיים מחר, בהסכמת הצדדים. העתירה לגבי יתר העותרים נדחתה, וסובל הורה להשיב להם את אגרת העתירה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר