בשבוע האופנה של מילאנו שמתקיים בימים אלה נוטלת חלק גם אריאל הלוי, דוגמנית ישראלית בת 18 מאבן יהודה מסוכנות רוברטו בן שושן ורותם גור, שעד כה הייתה דיי אנונימית.
View this post on InstagramSep 18, 2019 at 1:27pm PDT
אמש (רביעי) היא צעדה בתצוגת אופנה מאוד נחשבת של מעצבת העל ג'יל סנדר, וזו כנראה רק ההתחלה. בחליפה שחורה שבחלקה התחתון יצאו גדילים בלבן וזהוב ובשיער מתוח, הלוי צעדה בטוחה בעצמה כמו דוגמנית עם ניסיון רב.
View this post on InstagramSep 13, 2019 at 11:00am PDT
הלוי אמרה ל"ישראל היום": "זה מאוד מרגש. אומנם הצטלמתי לאחרונה להפקות שונות בחו"ל וצעדתי פה ושם בתצוגות שונות, אבל שום דבר לא משתווה למעמד הזה של לצעוד בתצוגת אופנה נחשבת בשבוע אופנה יוקרתי כמו מילאנו. הרגע הזה שלפני שאת עולה זו התרגשות עצומה שקשה לתאר".
מה השאיפות שלך לעתיד?
View this post on InstagramAug 16, 2019 at 10:01am PDT
"אני מאמינה ומקווה שהתצוגה של אתמול תפתח לי דלתות בקריירה. זו הייתה תצוגה מרכזית בעולם האופנה, כזו שרבים מדברים עליה. אני מחכה שזה כבר יקרה ותשמעו עלי ועל עוד הצלחות שלי".
בארץ הלוי הספיקה להצטלם עבור קניון TLV וכן לקמפיין של המעצב האיטלקי ברונלו קוצ'ינלי בהפקת אופנה עבור מגזין הצרפתי גרציה ובהפקת אופנה מרהיבה למגזין L'OFFICEIAL.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו