סקרים פנימיים בליכוד: עוצמה יהודית מתחת לאחוז החסימה

פחות משבוע לפתיחת הקלפיות, בליכוד החליטו ללכת בכל הכוח על מצביעי מפלגות הימין • בן גביר: "הם דוחפים לממשלת אחדות"

איתמר בן גביר , צילום: דוד כהן, ג'יני

פחות משבוע לפתיחת הקלפיות, ובליכוד החליטו ללכת בכל הכוח על מצביעי המפלגות עוצמה יהודית של איתמר בן גביר וימינה בראשות איילת שקד. 

כמה סקרים פנימיים שערכו בתוך הליכוד הראו כי "עוצמה", על אף הפופולריות שלה היא זוכה בשבועות האחרונים - ובניגוד לסקרים החוזים לה ארבעה מנדטים - לא תצליח לעבור את אחוז החסימה. מדובר ביותר מ־100 אלף קולות שייזרקו לפח וייגרעו ממניין המנדטים של מחנה הימין. 

עוד בנושא: 

• בליכוד תוקפו את עוצמה יהודית: "שורפים מנדטים"

בן גביר: שקד לא רצתה חסינות אוטומית לרה"מ

"אם עוצמה יהודית תרוץ, לא תהיה ממשלת ימין"

גורמים בסביבתו של בן גביר אמרו אתמול: "יש לנו תחושה שגורמים סביב ראש הממשלה פשוט דוחפים אותו לממשלת אחדות. הרי גם הסקרים הפנימיים שעשו בלשכתו מלמדים כי יש סחף לעוצמה שמקבלת ארבעה מנדטים ויותר. החשש הוא שנתניהו התייאש מלהקים ממשלת ימין אך אנחנו לא התייאשנו".

 

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר