"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יוני ארליך ימשיך להוביל את נבחרת הדיוויס?
נבחרת הדייויס נחתה בשטוקהולם לקראת המפגש מול שבדיה בסוף השבוע כאשר הטניסאי הוותיק עדיין נמצא בסגל השחקנים • הקפטן הראל לוי: " למרות שאנחנו לא הפייבוריטים על הנייר, יש לי אמונה מלאה בסגל"
צילום: באדיבות איגוד הטניס // סגל נבחרת הדיוויס

יוני ארליך ימשיך להוביל את נבחרת הדיוויס?

נבחרת הדייויס נחתה בשטוקהולם לקראת המפגש מול שבדיה בסוף השבוע כאשר הטניסאי הוותיק עדיין נמצא בסגל השחקנים • הקפטן הראל לוי: " למרות שאנחנו לא הפייבוריטים על הנייר, יש לי אמונה מלאה בסגל"

מערכת ספורט היום
, עודכן

נבחרת הדייויס של ישראל נחתה היום (שלישי) בשטוקהולם לקראת המפגש בסוף השבוע מול שבדיה, במסגרת בית 1 אירופה/אפריקה. אל הקפטן הראל לוי והמאמן נועם אוקון מצטרפים חמישה שחקנים: יוני ארליך, דודי סלע, עידן לשם, דניאל צוקרמן וישי עוליאל.

המשחקים יתקיימו בימים שישי ושבת באולם על משטח קשה, כאשר בשישי יתקיימו שני משחקי יחידים (18:00 שעון ישראל) ובשבת (15:00) משחק הזוגות ושני משחקי היחידים הנותרים. ניצחון במפגש יעלה את הנבחרת למפגש פלייאוף העלייה לאליפות העולם שיתקיים בפברואר 2020, הפסד ישלח את הנבחרת למפגש הישרדות במארס 2020 מול הנבחרת שתעפיל מבית 2. הגרלת המפגש תתקיים ביום חמישי.

הנבחרת מגיעה בכושר טוב לאחר רצף של הצלחות בשבועות האחרונים של הטניסאים הישראלים: דודי סלע הגיע ביום ראשון לגמר צ'לנג'ר קאסיס בצרפת שם נוצח ע"י ג'ו וילפריד צונגה, עידן לשם זכה בשבוע שעבר בפיוצ'ר (25,000 דולר) בקזחסטן ובסוף השבוע שיחק בצרפת בגמר הזוגות וישי עוליאל זכה בשבועיים האחרונים בשני פיוצ'רים (15,000 דולר) - בקרית שמונה ובסג'ור.

הנבחרת השבדית תורכב ממיקאל יימר (שנתן פייט בשבת האחרונה לצונגה בחצי הגמר צ'לנג'ר קאסיס בצרפת) ואחיו אליאס יימר. אליהם יצטרפו מרקוס אריקסון, גוסטב האנסון ואנדרה גוראנסון. הקפטן הוא יוהאן הדסברג.

הקפטן הראל לוי חוזר למפגש גביע דייויס בשבדיה, עשר שנים אחרי הניצחון הדרמטי 2:3 במאלמו, שם הוא גבר על אנדראס וינסיגוורה בחמש מערכות במשחק החמישי והמכריע. היה זה מפגש שהוחלט לקיים אותו ללא קהל בעקבות חשש מהתפרצויות אלימות של מפגינים אנטי ישראלים בעיר בה חייה אוכלוסייה מוסלמית גדולה. הפעם מתקיים המפגש בשטוקהולם עם קהל.

לוי: "השחקנים מגיעים לשבדיה בכושר טוב, עם הרבה מאוד מוטיבציה ונעשה את ההכנה הטובה ביותר. יש לנו עוד מספר ימים להתאקלם ולהתרגל לתנאים ואני מאמין בנבחרת שלנו שתציג את היכולת הטובה שהיא מפגינה בדרך כלל במפגשי גביע דייויס. למרות שאנחנו לא הפייבוריטים על הנייר, יש לי אמונה מלאה בסגל ובעזרת הצוות הנהדר שלנו נעשה את המיטב כדי להכין את השחקנים למפגש. אני מקווה מאוד לחזור משבדיה עם אותה תוצאה כמו שחזרנו לפני עשר שנים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...