"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פעילים בימינה: "צרפו תומכים וטוסו לתאילנד"

פעילים של ימינה בנתיבות הציעו בפייסבוק חופשות לפעילים • במפלגה התנערו: "יוזמה מקומית, הפרסום הורד במיידית" • המחנה הדמוקרטי: "שוחד"

,עודכן
איילת שקד בעמוד של פעילי המפלגה // צילום: פייסבוק // איילת שקד בעמוד של פעילי המפלגה // צילום: פייסבוק

מבוכה במפלגת הימין:פעילי מפלגת ימינה ברחובות הציעו "מתנות שוות" למי שיצרף יותר פעילים שיתמכו במפלגה. בין היתר הוצעו בדף כרטיס טיסה לתאילנד, ליוון וחופשה זוגית במלון בישראל.

מיד לאחר פרסום ההצעה הבעייתית התחילו להגיע הביקורות לכיוון המפלגה, גם מהרשתות החברתיות וגם מהמערכת הפוליטית. זמן קצר לאחר מכן "נעלם" העמוד מהרשת החברתי ולתמריצים הייחודיים לא נותר זכר ברחבי הרשת.

ממפלגת ימינה נמסר: "מדובר ביוזמה של פעילים מקומיים שהגדילו ראש. כבר הבוקר דבר הפרסום הגיע לידי מטה הבחירות שהודיע להם שמדובר בפרסום אסור ושאינו על דעת המטה. הפרסום הורד באופן מיידי".

המחנה הדמוקרטי הגיב גם הוא להצעת מפלגת ימינה "אחרי שהציעה חסינות לראש הממשלה וסגרה עסקאות אפלות עם אפי נווה, עכשיו מציעה שקד שוחד בחירות לפעילים. נראה כי שרת המשפטים לשעבר לא למדה כלום על החוק בארבע שנותיה במשרד. איילת, לפני שאת שולחת את הפעילים שלך להקים התנחלות בתאילנד, שווה שתעדכנו את הרב רפי שגם שם טיפולי המרה אינם מקובלים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר