צילומים: עיריית פתח תקווה // צילומים: עיריית פתח תקווה

הדגל הפלשתיני נתלה על בניין עיריית פ"ת

אלמונים תלו את הדגל ומכולות אשפה סמוכות הוצתו • המשטרה חוקרת את נסיבות האירוע • בסמוך למקום חנה רכבו של ראש העיר: "לא ירתיעו אותי"

הדגל הפלשתיני נתלה היום (רביעי) לפנות בוקר על בניין עיריית פתח תקווה. האלמונים שתלו את הדגל גם הציתו מכולות אשפה במקום.

רכבו של ראש העיר רמי גרינברג חנה בסמוך למכולות האשפה וחבלני משטרה שהגיעו למקום בדקו את רכבו של ראש העיר כדי לשלול הטמנת מטען. שכנים שהבחינו באש העולה מהמכולות הזעיקו את המשטרה ואת שירותי הכבאות וההצלה. בסריקות שנעשו במקום אותר הדגל שנתלה בחזית הבניין

ראש העיר גרינברג מסר כי "שום אירוע מהסוג האמור לא ירתיע אותי ולא ימנע ממני להמשיך באותה מסירות עבור תושבי העיר".  למקום הוזעקו גם אנשי מערך האבטחה העירוני, שכן בעבר קיבל ראש העיר איומים. במשטרה בודקים האם האירוע נעשה כדי להלך עליו אימים.

מהמשטרה נמסר: "לפנות בוקר התקבל במשטרת ישראל דיווח על שריפת פח אשפה בסמוך לבניין העירייה ברח' העלייה השנייה בפתח תקווה. מבדיקה ראשונית של שוטרים שהגיעו למקום התברר כי על בניין העירייה נתלה דגל פלשתין. נסיבות האירוע נבדקות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...