"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איראן: "התקדמות במו"מ עם צרפת על הסכם הגרעין"

דובר הממשלה האיראנית אמר כי לאחר שיחה בין מקרון לרוחאני "חלה התקרבות בעמדות של הצדדים והמחלוקות בעיקר נוגעות לעניינים טכניים"

,עודכן
הנשיא רוחאני (מימין) והנשיא מקרון // צילום: רויטרס // הנשיא רוחאני (מימין) והנשיא מקרון // צילום: רויטרס

התקדמות ביןאיראןלצרפת בשיחות על הסכם הגרעין. כך על פי דברי עלי רביי, דובר הממשלה האיראנית, שצוטט היום (שני) ברויטרס. על פי רביי, ההתקדמות חלה לאחר שיחה בין נשיא איראן חסן רוחאני לנשיא צרפת עמנואל מקרון.

עם זאת, עבאס מוסאבי, דובר משדר החוץ, איים "לסגת בצורה משמעותית" מהסכם הגרעין, אם האירופים לא יפעלו לשמור על ההסכם. "איראן מוכנה להפחית את התחייבויותיה להסכם הגרעין אם האירופים לא יפגינו מספיק נחישות. הצעד הבא יהיה משמעותי יותר".

צילום: רויטרס

כזכור, האיראנים הודיעו שהם החלו להפר את הסכם הגרעין בעקבות חוסר ההסכמות עם האירופים בנוגע להסכם הגרעין שלאחר פרישת ארה"ב. בסוף השבוע פורסם כי הסוכנות לאנרגיות האטומית של האו"ם פרסמה דו"ח שבו נרשם כי האיראנים ממשיכים להפר את ההסכם בכל הקשור להעשרת האורניום.

"חלה התקרבות בעמדות של הצדדים והמחלוקות כעת בעיקר נוגעות לעניינים טכניים", אמר רביי בטלוויזיה האיראנית.

הנשיא הצרפתי מקרון משמש גם כגורם מתווך בין ארה"ב לאיראן, ובשבוע שעבר, במסגרת ועידת ה-G7 בצרפת, נועד גם עם שר החוץ האיראני מוחמד זריף וכן עם נשיא ארה"ב דונלד טראמפ.

מקרון מנסה לקדם אף פסגה בין רוחאני לטראמפ, והנשיא האמריקני אףאמרכי "ריאלי שאפגש עם רוחאני בשבועות הקרובים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר