"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הצטרף לשותפיו מהרשימה המשותפת": הליכוד במתקפה על לפיד

בליכוד הגיבו למתקפה של יאיר לפיד, אחד מראשי כחול לבן, נגד רה"מ נתניהו בזמן האירועים בצפון ועקצו: "עוד דוגמה לחוסר התיאום ב'בלגנץ'"

,עודכן
שר החוץ לפיד, צילום: אורן בן חקון

"אסור לתת לאדם מסוכן וחסר אחריות כמו יאיר לפיד להיות ראש ממשלה":בליכוד תקפו היום (ראשון) את ח"כ יאיר לפיד, אחד מראשי כחול לבן, לאחר שזה צייץ בחשבון הטוויטר שלו בזמןהאירוע באביביםכי " ילדי הצפון במקלטים רק מסיבה אחת: כי ביבי הפר את מדיניות העמימות המצליחה בגלל הבחירות".

בליכוד הגיבו בחריפות: "יאיר לפיד הצטרף לשותפיו הטבעיים מהרשימה המשותפת ותקף את ראש הממשלה נתניהו באותן דקות שבהן הוא מנהל באחריות ובנחישות אירוע ביטחוני מורכב בצפון. ראש הממשלה נתניהו מנע מלחמה ושמר על אזרחי ישראל וחיילי צה״ל בזמן שלפיד שיקר כשאמר שתושבי הצפון במקלטים.

צילום: אנצ'ו ג'וש - ג'יני

"לפיד שגה קשות כשבחר לעשות פוליטיקה קטנה על חשבון חיילי צה״ל בזמן שהם נלחמים בחיזבאללה. באותה דקה שבה לפיד צייץ את שקריו, גנץ הודיע שהוא מפסיק את הקמפיין. כרגיל חוסר תיאום בבלגנץ. אסור לתת לאדם מסוכן וחסר אחריות כמו יאיר לפיד להיות ראש ממשלה".

עוד בנושא

בצה"ל מבהירים: לא היו נפגעים ישראלים בירי הטילים בצפון

גורם המקורב לחיזבאללה: "בארגון לא מעוניינים בהסלמה עם ישראל"

"בבוקר חזרנו ללימודים, אחה"צ ברחנו למקלטים"

כאמור, במקביל לציוצו של לפיד, יו"ר כחול לבן, בני גנץ, הוציא הודעה ברוח שונה: "ממשלת לבנון צריכה לדעת כי תישא באחריות על כל פעילות טרור שמתבצעת משטחה. אנו יודעים כי צה"ל וכוחות הביטחון ערוכים לכל אתגר ואיננו ממליצים לאיש להעמיד אותנו במבחן.

"בפעילות נגד כל מי שינסה לפגוע באזרחי ישראל או ריבונותה אין אופוזיציה וקואליציה. לאור המצב הביטחוני הנחיתי להקפיא בשלב זה את הקמפיין".

ילדי הצפון במקלטים רק מסיבה אחת: כי ביבי הפר את מדיניות העמימות המצליחה בגלל הבחירות. זה מה שקורה כשראש הממשלה עושה פוליטיקה על חשבון הבטחון.
מחזק את חיילי צה״ל ומפקדיו שעומדים על המשמר.

— יאיר לפיד Yair Lapid (@yairlapid)September 1, 2019

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר