"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: בעל חנות תכשיטים נאבק בפורצים

שני שודדים התפרצו לחנות כשהם חמושים בפטישים ענקיים, והחלו לנפץ זכוכיות • הם לא הביאו בחשבון את התגובה יוצאת הדופן של בעל המקום • צפו בתיעוד

, עודכן
מתוך התיעוד // מתוך התיעוד

תיעוד נדיר שהפך לוויראלי: שני שודדים הגיעו לחנות תכשיטים, ככל הנראה בארה"ב, כאשר אחד מהם, שהיה מצויד בתיק גדול, פרץ במהירות לחנות והספיק לשבור זכוכית ראווה עם פטיש כבד. בעל החנות קלט אותו במהירות, לא היסס לרגע, קפץ עליו והתעמת איתו, עד אשר הוריד ממנו את כיסוי הפנים. בזכות תושיית בעל החנות - נראה שהאירוע אומנם נגמר עם נזק לרכוש, אך ללא גניבה משמעותית. צפו בתיעוד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר