"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאחר כחודש: שריפה בדרום מבלוני תבערה

בשעות אחה"צ פרצה שריפה ביער שמחוני שבעוטף עזה, כתוצאה מבלון תבערה ששוגר מהרצועה • הסיבה לשריפה נוספת שפרצה ביער פלוגות עדיין נחקרת

,עודכן
צילום: משה ברוכי, יערן קק״ל // השריפה ביער שמחוני

השריפה שפרצה היום (רביעי) ביער שמחוני בעוטף עזה, היא כתוצאהמבלוני תבערהששוגרו מרצועת עזה לעבר שטח ישראל - כך עולה חקירה של חוקר השריפות של כבאות והצלה אשקלון.

צילום: משה ברוכי, יערן קק״ל

מדובר בשריפה הראשונה באזור, שנגרמה כתוצאה משיגורבלוני תבערה, לאחר הפוגה שנמשכה כחודש. בנוסף לכך, שריפה נוספת שפרצה היום בשעות הצהריים ביער פלוגות עדיין נמצאת בחקירה.

בחודש שעבר נפגשו הרמטכ"ל, רא"ל אביב כוכבי ומפקד פיקוד הדרום, אלוף הרצי הלוי, עםראשי הרשויותבעוטף עזה ושדרות. במהלך הפגישה אמר הרמטכ"ל כי צה"ל יפעל בכל האמצעים כדי להפסיק את טרור בלוני התבערה. כוכבי גם העביר לראשי העוטף סקירה על המצב ברצועת עזה וכן על ארגוני הטרור הפועלים בה.

במפגששוחחו על האתגרים המשותפים ועל המשך חיזוק שיתוף הפעולה ההדוק בין צה״ל להתיישבות. מדובר בפגישה ראשונה בין הרמטכ"ל לראשי הרשויות בעוטף עזה לאחר שנדחתה במשך שבועיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר