טרי ברייזיר (70) פוצה ב-24 אלף דולר, לאחר שהגיע לבית החולים המלכותי בלסטר, אנגליה, כדי לעבור פעילות כירורגית בשלפוחית השתן ועבר במקום זאת ברית מילה.
"הייתי מאד מוסח בדעתי בכל ההכנות לניתוח שלי שנעשה בהרדמה, ככה שלא שמתי לב בכלל שלוקחים אותי להליך הלא נכון. כשהתעוררתי זו היתה חתיכת הפתעה לגלות שאני מהול. שאלתי את הצוות, שהיה המום יחד איתי, מה קרה כאן והאם אפשר לעשות משהו? והם אמרו לי שאי אפשר. שאני רק יכול לחזור למחלקה לקראת הטיפול הרגיל שתוכנן עבורי", סיפר לדיילי סטאר.
בית החולים עצמו קיבל אחריות מלאה על הטעות המצערת ופיצה את טרי ב-24 אלף דולר.
"מביעים התנצלות עמוקה"
מנהל בית החולים, אנדרו פורונג, פרסם הצהרה בה אמר כי "אני מביע התנצלות עמוקה בשם כל הצוות בפני טרי על הטעות שהתרחשה. אנחנו לוקחים טעות כזו בצורה רצינית מאד וערכנו בירור מקיף עם הצוות כולו. לא נוכל לתקן את שעשינו אבל אנו מקווים שתשלום הפיצויים שלנו יספק פיצוי כלשהו לטרי ברייזיר על המילה שעבר שלא לצורך".
לנו רק נותר לקוות שהמנותח האמיתי שהיה אמור לעבור את ברית המילה לא עבר בטעות טיפול מיותר בשלפוחית השתן.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו