"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
עברה 20 ניתוחים בעשור: "רוצה שלמות"
עד השנה הוציאה קריסטין שניידר 187 אלף דולר על ניתוחים שבמסגרתם עבר גופה "שיפוץ כולל" • במשפחתה מסתייגים - איך היא מתעקשת: "זה רק עזר לי"
קריסטין שניידר // צילום: מתוך האינסטגרם

עברה 20 ניתוחים בעשור: "רוצה שלמות"

עד השנה הוציאה קריסטין שניידר 187 אלף דולר על ניתוחים שבמסגרתם עבר גופה "שיפוץ כולל" • במשפחתה מסתייגים - איך היא מתעקשת: "זה רק עזר לי"

,עודכן

מה גרם לצעירה אמריקנית לבצע 20 ניתוחים פלסטיים בתוך עשור? קריסטין שניידר נחשבה בעייני סביבתה הקרובה לנערה יפה, אך בעקבות הצקות בעניין המראה שלה בבית הספר החליטה לעבור ניתוח כדי להגדיל את החזה שלה ב-550 סמ"ק. לדבריה, "היה לי חזה קטן ולכן הגדלתי אותו כדי להיראות יפה. אחרי הניתוח נראיתי הרבה יותר טוב וממש בכיתי מרוב אושר".

"בכיתי מרוב אושר" // צילום: מתוך האיסטגרם

אולם שניידר לא הסתפקה בכך, והחלה במסע יוצא דופן לשיפוץ כולל של גופה. עד השנה היא הוציאה כבר 187 אלף דולר על ניתוחים פלסטיים שבמסגרתם היא הגדילה את החזה שלה ב-1,500 סמ"ק נוספים, הסירה צלע למבנה גוף חטוב ודק יותר, ביצעה שתי הרמות ישבן, הוסיפה שתלים לישבן שלה, שאבה שומן מגופה, הזריקה בוטוקס לשפתיים וניתחה את הלחיים, את הלסת, הסנטר, האף והמצח.

"אני פרפקציוניסטית" // צילום מתוך האינסטגרם

"מבחינתי הגוף שלי הוא בד קנבס עליו אני מציירת את עצמי בצורה הכי טובה", אמרה שניידר, "נכון, אני פרפקציוניסטית ורוצה את הגוף הכי טוב שאני יכולה להשיג. הניתוחים עזרו לי בכך. בני המשפחה שלי מחזיקים בהשקפה אחרת והן חוששים ממנה שאני עושה - אבל הניתוחים פתחו לי פתח לגוף יותר יפה - כזה שאני אוהבת וזה תיקון לסבל שהיה לי בתיכון. חששתי בהתחלה מההחלמה אחרי הניתוחים אבל היא לא כזו קשה".

את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של ישראל היום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו