"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בגלל גל החום: "הימנעו מנסיעה ברכבת בלונדון"

גל החום באירופה ממשיך • חברת הרכבות בבריטניה פרסמה אזהרה לנוסעים וביקשה שלא להגיע לרכבות, מאחר שאין מיזוג אוויר

,עודכן
צילום: עמי שומן // החברה ביקשה להימנע מנסיעה ברכבות

חברת הרכבות LNER בבריטניה פרסמה אזהרה לנוסעים וקראה להם להימנע מנסיעה ברכבתכשהטמפרטורות בחלק מהאי הבריטי צפויות להיות גבוהות מ-40 מעלות צלזיוס.

החברה יעצה לנוסעים שלא להגיע לרכבות, שאין בכל הקרונות מיזוג אוויר, והיא מציעה החזר מלא על דמי הכרטיס. באתר החברה נאמר כי בגלל תנאי מזג אוויר קיצוניים תופחת מהירות הנסיעה של הרכבות בין לונדון לעיר פיטרבורו.

החברה גם הקטינה את תדירות הרכבות, כשהיא מתכוננת להתמודד כך עם טמפרטורות גבוהות בהרבה מהרגיל. "אנו ממליצים לנוסעים לדחות את הנסיעות שלהם ליום שישי או שבת", נאמר בהודעה. גם בעיר אדינבורו, המורגלת בסופות ובגשמים מרובים, נערכים לטמפרטורות של 30 מעלות, שהן מאוד נדירות בסקוטלנד. עם זאת התחזית אומרת שבשעה שמונה בערב יתהפך מזג האוויר ויתחילו סופות רעמים.

גל חום כבד פוקד את אירופה, עם טמפרטורות גבוהות באופן חריג מהממוצע בעונה. הטמפרטורות צפויות לעבור את רף ה-40 מעלות בכמה מדינות ברחבי היבשת, באזורים רבים נוספים חם מהרגיל עם 33-39 מעלות. מדובר בשיא שני שצפוי להישבר באזורים רבים באירופה בתוך פחות מחודש. בסוף חודש יוני טיפסו המעלות באזורים רבים ברחבי היבשת ללמעלה מ-40 מעלות צלזיוס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר