"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

החיסול במקסיקו: שני העבריינים שנרצחו היו תחת מעקב משטרת ישראל

במשטרה אישרו שאחד ההרוגים היה עבריין בכיר ומעריכים: "הרצח יוביל לשינויי כוחות במפת הפשיעה בארץ" • בישראל מתקשים להצביע על האחראים לחיסול, אך ככל הנראה הרקע הוא פלילי ולא "אהבה נכזבת" כפי שטענה החשודה בירי • במקסיקו מתנהל מרדף אחרי שני חשודים נוספים

,עודכן
שלפה אקדח בבית הקפה וירתה בהם. מעצר החשודה בירי // צילום מסך // שלפה אקדח בבית הקפה וירתה בהם. מעצר החשודה בירי // צילום מסך

רצח הישראלים במקסיקו:במשטרה ממשיכים לחקור את נסיבות רצח שני הישראלים במקסיקו סיטי, שעל פי החשד נורו על ידי אישה שישבה בסמוך אליהם בבית קפה ולאחר מכן נמלטה מהמקום.

בהודעה שמסרה היום (חמישי) המשטרה נאמר: "מדובר ככל הנראה בחיסול על רקע פלילי. אנחנו טרם יודעים מי עומד מאחורי החיסול. החשודה בירי היא מקומית, גם לגביה עדיין אין פרטים ולמי היא קשורה". עם זאת במשטרה ציינו כי "קשה להאמין שמדובר ברצח על רקע אהבה נכזבת".

מתוך הרשתות החברתיות| מתוך הרשתות החברתיות

בהמשך אישרו במשטרה כי ההרוגים היו מוכרים בתחום הפשיעה. עוד ציינו כי הם מעריכים שהרצח יוביל ל"שינויי-כוחות במפת הפשיעה בארץ". לגבי אחד ההרוגים, נמסר ש"מדובר בעבריין בכיר ש"יש לו מספר סכסוכים הקשורים אליו ולא מעט אנשים חיפשו אותו".

בנוסף שללו במשטרה את האפשרות לקשר בין ההסגרה של ארז אקרישבסקי, העבריין הנמלט שחי במקסיקו ב-18 השנים האחרונות, לחיסול של השניים, וזאת למרות שהיתה היכרות ביניהם ולמרות שהם ברחו יחד מהארץ לדרום אמריקה.

רצח שני הישראלים התרחש היום בסמוך לשעה 18:00 (שעון מקסיקו סיטי). על פי הדיווחים אישה שישבה בסמוך לשני הישראלים שלפה אקדח וירתה בשניהם. מחוץ לקניון חיכה ליורה רכב מילוט ‏עם שני גברים, ‏שם התפתח קרב יריות בינם לבין המשטרה. הבחורה החשודה בירי נתפסה, ואילו שני השותפים שלה הצליחו לברוח. לפי דיווחים בטלוויזיה המקומית, שוטר נפצע במהלך התקרית.

מעצר החשודה בירי // צילום מסך

אחר מהישראלים שנפצעו מהירי מת במקום, והשני הובהל לבית החולים הסמוך שם נקבע מותו לאחר זמן קצר.

ממשרד החוץ נמסר: "אנו מאשרים כי בתקרית הירי במכסיקו סיטי שהתרחשה אתמול בשעות הלילה (שעון מכסיקו) נהרגו שני אזרחים ישראלים. מ"מ קונסול ישראל במכסיקו, אלי לוי, יצא למקום האירוע מיד עם קבלת ההודעה על התקרית, ופעל מול הרשויות לבירור זהות הנפגעים הישראלים".

שני ישראלים נורו במקסיקו (אילוסטרציה) // צילום: GettyImages

שני ההרוגים הם בעלי אזרחות ישראלית עם אישורי עבודה במקסיקו, אחד מהם מתגורר במקסיקו מעל 15 שנים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר