"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נתניהו: "ישראל מונעת את קריסת המזה"ת"
רה"מ במפגש במפגש עם מזכיר האנרגיה האמריקני: "באזור רוצים לחזק את הקשרים איתנו"
נתניהו. יצליח להפיל את הממשלה? | צילום: אורן בן חקון

נתניהו: "ישראל מונעת את קריסת המזה"ת"

רה"מ במפגש במפגש עם מזכיר האנרגיה האמריקני: "באזור רוצים לחזק את הקשרים איתנו"

אריאל כהנא
, עודכן

ראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש היום (שלישי) בצהריים עם מזכיר האנרגיה האמריקני ריק פרי והתייחס למצב במזרח התיכון.

"נפגשתי עכשיו עם משלחת עיתונאים ממדינות ערביות, שלרובן אין קשרים דיפלומטיים עם ישראל. הם ביטאו את הרצון שלהם שהציבור הערבי יכיר את מדינת ישראל, יבוא למדינת ישראל ויחזק את הקשרים הללו. אניעובד על זה קצת בגלויוהרבה מאוד בסתר כדי לחזק את הקשרים הללו. זהו ביקור חשוב. יש כוחות שכמובן רוצים להחזיר אותנו אחורה – אך אנחנו מתקדמים קדימה", אמר נתניהו בפתח הפגישה.

"אמרתי להם דבר אחד, שאני מאמין בו, שהכוח היחידי שמונע את קריסת המזרח התיכון, מתוך המזרח התיכון, זה ישראל. בלי ישראל, אני יכול להגיד בוודאות, שהמזרח התיכון היה קורס תחת כוחות הקנאות האסלאמית-השיעית המונהגת על ידי איראן, או הסונית המונהגת על ידי דאעש".

"ישראל, בהיותה כאן, בפעולותינו, בעשייה הגדולה שלנו ובשיתופי הפעולה שלנו – מונעת את קריסתו של המזרח התיכון לאסלאם הקיצוני", סיכם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...