"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יוזמה חדשה ברשת: להסתער על "אזור 51"

אירוע שמתוכנן בפייסבוק קורא לפריצה המונית לבסיס המסווג של צבא ארה"ב במדינת נוואדה, שעומד במרכז תיאוריות קונספירציה • "נראה את החייזרים"

,עודכן
צילום: Getty Images // "מסתערים על אזור 51"

"אזור 51" המסווג של צבא ארצות הברית במדבריות מדינת נוואדה עומד במרכז של מאות תיאוריות קונספירציה, שרבות מהן מתעסקות בחייזרים ועב"מים.

בימים אלה, יוזמה חדשה ברשת קוראת להמוני בני אדם "להסתער" על הבסיס. "אנחנו יכולים לנוע מהר יותר מהקליעים שלהם", נכתב בעמוד הפייסבוק שמרכז את היוזמה. "בואו נראה את החייזרים האלו".

נכון לכתיבת שורות אלו, יותר מ-660 אלף בני אדם אישרו השתתפות באירוע ההמוני. למעלה מ-600 אלף בני אדם נוספים הביעו עניין בהתכנסות.

האירוע, שמתוכנן ל-20 בספטמבר, זכה בדף הפייסבוק לכותרת "מסתערים על אזור 51, הם לא יכולים לעצור את כולנו". מארגן האירוע, שלא מפרסם את זהותו, קרא להיפגש במרכז החייזרים לתיירים הסמוך לבסיס, ושם "לתזמן את הכניסה שלנו".

אזור 51 במדבר נוואדה הוא מעין היאחזות של בסיס חיל האוויר האמריקני אדוארדס שנמצא בכלל בקליפורניה. מדובר באזור מסווג ביותר, שהכניסה אליו אסורה בהחלט.

במשך עשרות שנים עומד האזור במרכז תיאוריות קונספירציה, ובראשן טענות כי בבסיס מאוחסנים עב"מים ואפילו גופות של חייזרים. אחת הגולשות שהתעניינה באירוע הזהירה את חבריה מאכזבה.

לדבריה, העובדה שההתכנסות תוכננה ל-20 בספטמבר "ייתן להם הרבה זמן להוציא משם את החייזרים". "אם אנחנו רוצים להוציא את חברינו החוצנים לידיים אוהבות ובטוחות - זה צריך לקרות כמה שיותר מהר", כתבה בעמוד האירוע הגולשת ג'ן פטריל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר