"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הארי מגווייר מתרחק ממנצ'סטר יונייטד

לסטר הקפיצה את דרישתה על הבלם מ-70 מיליון פאונד ל-90 מיליון • מאמן השדים האדומים, אולה גונאר סולשיאר, הבהיר: "אנחנו מנצ'סטר יונייטד, לא נמהר לשלם מחיר יקר מדי על שחקנים"

,עודכן
מגווייר. שווה 90 מיליון פאונד? // צילום: רויטרס // מגווייר. שווה 90 מיליון פאונד?

השנים הקשות שעוברות על מנצ'סטר יונייטד לא גורמות להנהלה שלה להשתגע. אמנם שוק השחקנים התייקר, אבל השדים האדומים מציבים גבולות.

כבר תקופה ארוכה שהם רודפים אחרי בלם לסטר ונבחרת אנגליה, הארי מגווייר, במטרה לרענן ולחזק את מרכז ההגנה. עם זאת, נראה שהשועלים בעיקר הרגיזו את יונייטד, שהציעה עליו 70 מיליון פאונד ונדחתה.

בתקשורת האנגלית מסבירים, שלסטר חושבת שעם ארון וואן ביסאקה היה שווה ליונייטד 50 מיליון פאונד, אז על מגווייר צריך לשלם כמעט כפול, כיוון שהוא מנוסה הרבה יותר מהמגן שהגיע לאולד טראפורד מקריסטל פאלאס. מה המחיר שלסטר דורשת? לא פחות מ-90 מיליון פאונד, אבל נראה שמנכ"ל השדים האדומים, אד וודוורד, לא מוכן להשתולל.

גם מאמן היונייטד, אולה גונאר סולשיאר, הבהיר במסיבת העיתונאים, גם בלי להזכיר את שמו של מגווייר, שלקבוצתו יש כבוד עצמי: "אנחנו מנצ'סטר יונייטד. אנחנו לא ממהרים למכור אף אחד, וגם לא מוכנים לשלם מחיר יקר מדי על שחקנים".

עוד אמר הנורבגי: "יש לנו סבלנות. נמשיך לחפש. נבחר רק בשחקנים ששווים את הסכומים שמבקשים עליהם". עם זאת, ביונייטד לא ויתרו עדיין על מגווייר, ומקווים שלסטר תחזור בה ותקבל את ההצעה המקורית על השחקן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר