ההורים הטריים והגאים הדוכסים מסאסקס מייגן מרקל ובעלה הנסיך הארי ערכו אמש (שבת) לבנם הבכור והראשון ארצ'י מאונטבטן האריסון וינדזור בן החודשיים טקס הטבלה דתי בכנסיית טירת וינדזור המלכותית באנגליה.
האירוע היה אינטימי עם 25 אורחים בלבד, בהם בני משפחת המלוכה הבריטית. בעוד המלכה אליזבת והנסיך פיליפ לא יכלו להגיע בשל מחויבות מלכותית קודמת, הגיעו לחגוג יחד איתם הדוכס והדוכסית מקיימברידג' קייט מידלטון והנסיך וויליאם, הנסיך צ'ארלס ובת זוגו קמילה הדוכסית מקורנוול, אמא של מרקל דוריה ראגלנד ואחיותיה של הנסיכה דיאנה הדודות של הנסיך הארי ליידי ג'יין פלאוס וליידי שרה מקורקודייל.
על מנת לכבד את הנסיכה דיאנה במחווה מרגשת במיוחד, אחיותיה הצטלמו גם הן בתמונת המשפחה הרשמית מהאירוע בחדר הירוק בטירת וינדזור.
כמו כן, הדוכס והדוכסית מסאסקס הצטלמו עם בנם על אותה ספה ירוקה שבה הצטלמו הנסיכה דיאנה עם הנסיך הארי יחד עם המלכה אליזבת ביום טקס הטבלתו, כמחווה נוספת לסבתו של ארצ'י, הנסיכה דיאנה.
ארצ'י התינוק הקטן הוטבל בגלימה שנעשתה בעבודת יד, שכפול מדויק של גלימת ההטבלה המלכותית שלבשו כל התינוקות של בית המלוכה במשך 11 השנים האחרונות. החלוק המלכותי המקורי עשוי תחרת הוניטון יוקרתית ובד סטן לבן הוזמן על ידי המלכה ויקטוריה בשנת 1841. בשנת 2004 המלכה אליזבת הזמינה עיצוב העתק זה על מנת לשמור על התלבושת ההיסטורית ועל המסורת.
View this post on InstagramJul 6, 2019 at 8:14am PDT
לכבוד האירוע החגיגי מרקל לבשה שמלה בצבע שמנת בעיצוב אישי של דיור בגזרה האהובה עליה עם מפתח צוואר סירה רחב, אותה גזרה בדיוק כמו שהיתה לה בשמלת הכלה שלה ומראות נוספים שכבר ראינו את הדוכסית בעבר. את השמלה האלגנטית והמוקפדת היא שילבה עם כובע תואם, נעלי עקב בצבע ניוד של דיור ועגילים יוקרתיים של קרטייה שהשלימו את המראה למדויק, קלאסי וזוהר.
הדוכס מסאסקס הנסיך הארי נראה זוהר ומאושר בחליפה מחויטת בצבע בז', אותה הוא שילב עם חולצה מכופתרת לבנה ועניבה בצבע תכלת שהשלימו את את המראה לגברי וחגיגי.
הדוכסית מקיימברידג' וגיסתה של מרקל, קייט מידלטון לבשה שמלה ורודה ושיקית במיוחד של סטלה מקרטני, בגזרת מיני וצווארון סגור עם פפיון קשירה רומנטי שמזכיר מאוד את גזרת השמלה עם הפפיון של אלי סאאב, אותה לבשה למירוץ הסוסים המלכותי הרויאל אסקוט.
על פי הדיווחים השמלה המדוברת נמצאת בבעלותה של מידלטון משנת 2009, והיא לבשה אותה לאחרונה לארוחת הצהריים הרשמית של חג המולד של המלכה אליזבת בשנת 2018.
את השמלה היא שילבה עם קשת צמה גבוהה וייחודית לשיער בצבע אדום בעיצוב אישי של מעצבת האופנה הבריטית ג'ולייט בוטרייל מילינרי, שאת הקשתות שלה חבשה פעמים רבות בעבר, ונעלי עקב בצבע אדום תואם. היא השלימה את המראה עם עגילי פנינה קולינגווד ורודים שבעבר היו שייכים לנסיכה דיאנה, אותם היא ענדה ביום הטבלתו של הנסיך הארי בשנת 1984, כמחווה נוספת ליום המרגש והמיוחד. העגילים השלימו את המראה לטרנדי, אופנתי ונשי במיוחד, אהבנו מאוד.
אין ספק שלאחרונה מידלטון מציגה מראות טרנדיים במיוחד שמזכירים לנו את מאוד את סגנונה המובהק של בלייר וולדרף, הדמות המככבת בסדרה "אחת שיודעת". המהפך האופנתי של הדוכסית התרחש בעקבות מינוי סטייליסטית חדשה וירג'יניה צ'דוויק, שעל פי הדיווחים מונתה לתפקיד על מנת להפוך את סגנונה של מידלטון ליותר פאשן ועדכני.
בעמוד האינסטגרם הרשמי של מייגן מרקל והנסיך הארי, בו יש להם 9 מיליון עוקבים, הם שיתפו את התמונות והוסיפו: "הדוכס והדוכסית מסאסקס כל כך שמחים לחלוק את שמחתם עם הציבור והם רוצים להודות לכולם מסביב לעולם על התמיכה הבלתי פוסקת. הם מרגישים ברי מזל על שחלקו את הרגע המיוחד הזה עם הסנדקים של ארצ'י".
על פי המסורת המלכותית, ההכרזה על בחירת הסנדקים המלכותיים מתקיימת בבוקר אירוע ההטבלה, ובדרך כלל מי שנבחר הם קרובי משפחה מבוגרים כאות כבוד והערכה. הופעתן של ליידי פלאוס וליידי מקורקודייל בתמונה המשפחתית יכולה להעיד על כך שהן נבחרו להיות הסנדקאיות של ארצ'י, כמחווה רוחנית לאמו של הארי הנסיכה דיאנה. אך זה עוד לא הוכרז באופן רשמי לתקשורת והסנדקאים של ארצ'י עוד לא נחשפו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו