"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נעצר חשוד במעורבות התרסקות המטוס של אמיליאנו סאלה
משטרת בריטניה הודיעה כי אדם בן 64 נעצר בחשד למעורבות בהתרסקות המטוס בו שהה, חלוצה הארגנטינאי של קרדיף • החקירה עדיין בעיצומה
צילום: אי-אף-פי // אמיליאנו סאלה. טרגדיה קורעת לב

נעצר חשוד במעורבות התרסקות המטוס של אמיליאנו סאלה

משטרת בריטניה הודיעה כי אדם בן 64 נעצר בחשד למעורבות בהתרסקות המטוס בו שהה, חלוצה הארגנטינאי של קרדיף • החקירה עדיין בעיצומה

מערכת ספורט היום
, עודכן

התפתחות מפתיעהבחקירת התרסקות המטוס של אמיליאנו סאלה. משטרת בריטניה הודיעה הערב (רביעי) כי אדם בן 64 נעצר בחשד למעורבות בהתרסקות המטוס בו שהה, חלוצה הארגנטינאי של קרדיף, בינואר האחרון. ע"פ הדיווחים בתקשורת, החשדו זומן לחקירה, אך שוחרר כעבור מספר שעות. כך או אחרת, החקירה עדיין נמשכת.

כזכור, מותו הטרגי של סאלה שעקבותיו נעלמו בין צרפת לאנגליה כשעשה את דרכו להצטרף לאי הבריטי כדי להצטרף לקרדיף, הסעירה את עולם הכדורגל. עוד לפני שנמצא גופתו, האשים מקסימיליאנו דוארטה, אחד מחבריו הקרובים של סאלה את סוכן השחקנים ווילי מקיי שהכריח את השחקן לעלות על המטוס.

חלקים מהמטוס שבו היה סאלה נמצאו בעומק הים, כ-65 מטר מתעלת למאנש המחברת בין צרפת לאנגליה. צוות החיפוש אישר כי בתוך ההריסות נמצאה גופתו.

התפתחות מפתיעה בחקירת התרסקות המטוס של אמיליאנו סאלה // צילום: רויטרס

בשבוע של ההיעלמות, בארגנטינה בחרו לפרסם הקלטה מצמררת, שסאלה שלח מהמטוס לחבריו בקבוצת הוואטסאפ מהמטוס. באופן מצמרמר מסתבר שכדורגלן "חזה" את האסון, כשנשמע אומר לחבריו "אני מפחד. המטוס הזה עוד מעט יתפרק לנו. חברים שלי, אני פה על מטוס שנראה כאילו הוא עומד להתפרק. זה פשוט טירוף, אני עוד מעט מגיע לקרדיף...מחר בצהריים כבר נתחיל להתאמן בקבוצה החדשה שלי.. אם תוך שעה וחצי אתם לא שומעים ממני, אולי תשלחו מישהו לחפש אותי...אבל אין לי מושג אם ימצאו אותי...וואי, איזה פחד".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...