"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ברחבי ירושלים: קפית של זהב בפה

איפה עוד תוכלו למצוא מסעדה שמקיימת פסטיבל מרקים וגם אירועים דוגמת בר מצוות, במרחק קצר מהכותל?

, עודכן
צילום: //

בשיתוף ברק רום

מסעדת קפית אגם אדומים נמנית כאחת ממסעדות השייכות לרשת קפית המונה מספר סניפים ברחבי ירושלים, מודיעין ופתח תקווה. הרשת עורכת רענון מתמיד לתפריט הרחב והקבוע שלה באמצעות פסטיבלים של מנות מיוחדות התואמות את התקופה. בחורף האחרון נערך פסטיבל מרקים שבמסגרות המסעדה העמידה מידי יום 11 סוגי מרקים שונים ומיוחדים. בקיץ הקרוב הרשת עורכת פסטיבל יווני במסגרתו הקהל המגיע נהנה מתפריט יווני עשיר במזטים ובמנות מיוחדות של דגים עם אווירה ים תיכונית.

צילום: קלודיה הרשקוביץ

במקום ישנו מתחום אירועים פרטיים. בשנים האחרונות גילו את המקום משפחות אשר חוגגות בר-מצוות, הקרבה לכותל והאווירה הפסטורלית הם, ככל הנראה, שילוב מושלם לאירוע מנצח.

מלבד בר מצוות במקום נערכות בריתות ואירועים פרטיים. באיזור ישנה חניה גדולה ומרווחת קרובה לכניסת המסעדה לרבות חניה לאוטובוסים. המקום מציע אירועים עסקיים, לרבות מתחם ייעודי לכנסים ואירועי חברה קטנים.

רועי לוסקי, היזם של המקום מספר על העבודה הקשה והתגמול שבעבודה עם מזון ואנשים:

“העבודה היא עבודה סביב השעון וקשה מאוד שהתגמול היחיד שקיים זה האושר הקיים בלקוח המסיים בילוי בקפית כשפניו יוצאות לשלום.”

לוסקי מוסיף ומתאר את סוד הקסם מאחורי קפית: ” לאחרונה הוצאנו תפריט חדש עם קונספט יווני כחלק מראיית הרשת לריענון התפריטים אחת לשלושה חודשים. בכל שלושה חודשים אני עורך קונספט אחר למקום כדי לתת מענה וגיוון לכל הקהל”

פייסבוק:

https://www.facebook.com/roeeluski

רועי לוסקי

0523806061

טלפון עסק 0585662208

בשיתוף ברק רום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר