"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ניימאר העיד במשטרה: "עובר ימים קשים"

הכוכב הברזילאי זומן לתחנת המשטרה בריו לספק עדות בפרשת האונס בה הוא מואשם: "אני מרגיש אהוב על כולם. תודה על התמיכה" • במאסטרקארד כבר הספיקו לבטל את הקמפיין המשותף

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // ניימאר מגיע לתחנת המשטרה בריו. הולך ומסתבך

פרשת האונס בה לכאורה מעורב ניימאר,ממשיכה להעסיק את התקשורת העולמית. רק אתמולחברת "מאסטרקארד" הודיעה על ביטול ההסכםמול הכוכב הברזילאי, שעושה רושם מתקשה להתמודד עם מפולת הצרות, שנוחת עליו בשבוע האחרון.

הלילה (בין חמישי לשישי) ניימאר, שלא ייקח חלק בטורניר הקופה אמריקה בגלל פציעה, נאלץ להעיד בתחנת משטרה בריו דה ז'נרו בפרשת האונס בה הוא נאשם ע"י נג'ילה טרינדדה מנדס. בסיום מתן העדות, הברזילאי עמד מול התקשורת הצמאה והספיק לפלוט מול המיקרופונים: "תודה לכם על התמיכה. אני עובר ימים לא פשוטים. אני מרגיש אהוב על ידכם".

כזכור, אתמול הודיעו ב"מאסטרקארד" על ביטול ההסכם מול ניימאר. ע"פ הדיווחים, חברת האשראי וניימאר חתמו על שיתוף פעולה במהלך טורניר הקופה אמריקה, אך כעת הוחלט כי הקמפיין מושעה עד שהכדורגלן ינוקה מכל החשדות העומדים כנגדו.

אתמול סיפרה מנדס בראיון בברזיל על רגעי האימה שעברה: "ביקשתי מניימאר לעצור, אבל הוא המשיך. אני רוצה צדק כי הותקפתי ונאסנתי, אני לא מעוניינת בכסף. אני רוצה שהוא פשוט ישלם על המעשים שלו".

ניימאר וכל ההמולה. הכוכב הברזילאי לא מתעסק בכדורגל // צילום: אי-פי

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר