"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ליברמן: "ימין זה לא פולחן אישיות"
יו"ר ישראל ביתנו אמר כי המפלגה לא תוותר על חקיקת חוק הגיוס בנוסחו המקורי • "אנחנו בעד מדינה יהודית ונגד מדינת הלכה"
אביגדור ליברמן // צילום: דודו גרינשפן

ליברמן: "ימין זה לא פולחן אישיות"

יו"ר ישראל ביתנו אמר כי המפלגה לא תוותר על חקיקת חוק הגיוס בנוסחו המקורי • "אנחנו בעד מדינה יהודית ונגד מדינת הלכה"

מערכת היום
, עודכן

יו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, מדגיש גם הערב (מוצ"ש) כי מפלגתולא מתכננת לסגתמהדרישה להעביר בקריאה שנייה ושלישית את חוק הגיוס במתכונתו המקורית. "באותו הרגע שזה יוסדר תקום ממשלת ימין אמיתית ולא ממשלה חרדית", מבטיח ליברמן

בפוסט כותב ליברמן: "בימים האחרונים צמרת הליכודתוקפת את ישראל ביתנובטענה שהיא מונעת הקמת ממשלת ימין. ברצוני להזכיר לכולם, שגם במערכת הבחירות וגם לאחר הבחירות אמרנו באופן ברור ופומבי, שנתמוך אך ורק בנתניהו כמועמד לראשות הממשלה... גם היום אנו אומרים באופן חד וברור שלא נמליץ על אף מועמד אחר לראשות הממשלה".

עם זאת, ליברמן אומר כי למרות ההמלצה החד משמעית על נתניהווהרצון לכונן ממשלת ימין, לא יוותר על עקרונותיו. "ימין זה לא פולחן אישיות. ימין אלו ערכים. שירות צבאי תמיד היה ערך עליון בתפיסת העולם של המחנה הלאומי. בנקודה הזו, לפני הבחירות, תוך כדי הבחירות וגם אחרי הבחירות הבהרנו, חדשות לבקרים, שלא נזוז מילימטר אחד מהנוסח המקורי של חוק הגיוס, כפי שעבר בהצבעה בכנסת בקריאה ראשונה. לא הכנסנו עזים חדשות, לא הערמנו קשיים ולא הפתענו בשום דבר חדש. נוסח החוק תואם במלואו עם נציגי המפלגות החרדיות, ומלבד אחד, כולם הסכימו לו. לכן, לא מובן מדוע במקום להפעיל לחץ על המפלגות החרדיות, ועל אותו אחד באופן ספציפי, בוחרים בליכוד להשמיץ את ישראל ביתנו".

ליברמן הוסיך: ""אנו לא מנהלים מו"מ עם החרדים, אנו מנהלים מו"מ עם הליכוד. הדרישה שלנו היא שבהסכם בינינו יופיע סעיף, שחוק הגיוס בנוסח המקורי יעבור בקריאה שניה ושלישית. מצדנו הח"כים החרדים יכולים לצאת מן האולם בזמן ההצבעה בדיוק כפי שעשו בהצבעה בקריאה הראשונה, אבל כל שאר מרכיבי הקואליציה חייבים להתחייב לתמוך בנוסח המקורי. באותו הרגע שזה יוסדר תקום ממשלת ימין אמיתית ולא ממשלה חרדית".

ליברמן מתייחס לאיום של נתניהו, וטוען כי לו אין בעייה עם בחירות חוזרות. "בישראל ביתנו מאמינים בעיקרון של 'חיה ותן לחיות'. אנחנו בעד מדינה יהודית ונגד מדינת הלכה. לכן, קבלו את הצעתנו. במידה ולא, נלך לבחירות חוזרות. העם יכריע אם הוא רוצה ממשלת ימין או ממשלת חרדים", אומר ליברמן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...