"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הצעד הבא של יהודה פוליקר
הזמר הוותיק ומדליק המשואה ביום העצמאות ה-71 של ישראל, יצטרף לשורה ארוכה של כוכבים, בהם עדן בן זקן ונועה קירל
יהודה פוליקר | צילום: קוקו

הצעד הבא של יהודה פוליקר

הזמר הוותיק ומדליק המשואה ביום העצמאות ה-71 של ישראל, יצטרף לשורה ארוכה של כוכבים, בהם עדן בן זקן ונועה קירל

ערן סויסה
, עודכן

אחרי עדן בן זקן, נועה קירל, יונתן מרגי ואמנים נוספים, גםיהודה פוליקריצטרף לשורת הכוכבים שידליקו את במות ישראל בחנוכה הקרוב.

הישראלי היפה? חצרוני נגד מירושניקוב

הפרובוקציה הגיעה מאורחת הכבוד: מדונה אכזבה את ישראל

בלעדי: תיעוד מביך של מדונה בחזרה לגמר האירוויזיון

אירוויזיון 2019: כך התרשמו מאיתנו בעולם

ל"ישראל היום" נודע כי יהודה פוליקר סיכם על הצטרפותו להפקת חנוכה הענקית, ואם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון הוא יככב בחלק השני של המופע.


אחת השנים הטובות בקריירה שלו. פוליקר בטקס הדלקת המשואות // צילום: יואב דודקביץ

פוליקר (69) נחשב לאחד המוזיקאים והאמנים הוותיקים והמוערכים בישראל, אבל צריך להודות שהוא לא ליהוק קלאסי למופע, שמזוהה בעיקר עם כוכבי ילדים. ההערכות בתעשייה הן כי בהפקה מנסים לקלוע גם לטעמם של ההורים, שרוכשים את הכרטיסים בפועל, ויש להניח שבדומה לשנים קודמות ינגישו את שיריו של הזמר כדי שגם הילדים יוכלו להתחבר ולזמזם. על החלק הזה במופע הופקדו עידן רייכל ומשה פרץ.

זו כנראה אחת השנים הטובות ביותר בקריירה של פוליקר. לאחרונה הוא כיכב בכותרות לאחר שנבחר להדליק משואה ביום העצמאות ה-71 של מדינת ישראל.

בחנוכה הקרוב הוא יהיה עמוס, ומלבדו ישתתפו בפסטיגל כאמור גם בן-זקן, קירל, יונתן מרגי, גפן ברקאי, קים אזולאי ועוד.

מתי נפסיק להתעסק במשקל של נטע?

"משחקי הכס" 8, פרק 6: סוף לסיקור

לסיום: עוד פאשלה ב"משחקי הכס"

"משחקי הכס": צחוקים מאחורי הקלעים

למרות ההפסד: ישראל כבר ניצחה בתחרות האירוויזיון

מרימי: "לא יכולתי שלא להרגיש את האנרגיה המדהימה"

רוצים להשאר מעודכנים? בואו לאינסטגרם

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...