"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד לרצח: גופת אישה בת 81 נמצאה בדירה בחולון

שכנים ששמעו זעקות הזמינו את כוחות המשטרה ואנשי מד"א, שהגיעו לזירה ואיתרו את האישה מוטלת כשסכין נעוצה בצווארה • שכנה של הנרצחת נעצר

,עודכן
זירת האירוע בחולון

חשד לרצחבחולון: אישה בת 81נמצאה ללא רוח חייםבדירה בחולון. חובשים ופראמדיקים של מד"א דיווחו פציעות בפלג גופה העליון של האישה ונאלצו לקבוע את מותה במקום.

השכנים בבניין שמעו צעקות ודיווחו על כך למשטרה. צוות מד"א שהוזעק למקום מצא את האישה עם פצעי דקירותוסכין הנעוץ בצווארה. בכניסה לדירה נמצאו שקיות זרוקות של מצרכים שהאישה קנתה לשבת.

פרמדיק מד"א טל פוטרמן וחובש רפואת חירום במד"א משה זדה סיפרו: "כשנכנסו לדירה ראינו אישה כבת 80 שוכבת מחוסרת הכרה עם פציעה בפלג גופה העליון. ביצענו בדיקות רפואיות אבל היא הייתה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותה".

המשטרה פתחה בחקירת האירוע ועצרה כחשוד מרכזי במעשה, גבר בן 41 המתגורר בבניין. בעלה של הנרצחת, שישן בדירה בזמן האירוע, עוכב לחקירה.

החשוד המרכזי שנעצר, אושפז כמה פעמים בעבר בשל בעיות נפשיות, והשכנים בבניין סיפרו כי מדובר באדם תמהוני שעורר לא פעם את חששם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר