"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מעצרו של סנדרוסי הוארך ב-8 ימים: "קיימת התקדמות חלקית בחקירה"
החשוד בתאונת הפגע וברח בירושלים, שבה נפגע אנוש ילד בן 11, ממשיך לשמור על זכות השתיקה • לאור זאת השופט החליט להאריך את המעצר
סנדרוסי בבית המשפט לתעבורה // צילום: יהודה פרץ

מעצרו של סנדרוסי הוארך ב-8 ימים: "קיימת התקדמות חלקית בחקירה"

החשוד בתאונת הפגע וברח בירושלים, שבה נפגע אנוש ילד בן 11, ממשיך לשמור על זכות השתיקה • לאור זאת השופט החליט להאריך את המעצר

אפרת פורשר
, עודכן

לבקשת המשטרה, בית המשפט האריך היום (שלישי) את מעצרו של נתנאל סנדרוסי בשמונה ימים. סנדרוסי חשוד בתאונת הפגע וברח בירושלים לפני כחודש, שבה נפצע אנוש ילד בן 11.

מדובר בהארכת המעצר הרביעית של סנדרוסי. בשבוע שעבר עצרה המשטרהחשוד נוסף בתאונה, מאור גמליאל.במשטרה לא יודעים מי מהשניים נהג ומי ישב במושב הנוסע. השניים אינם משתפים פעולה עם המשטרה.

במהלך הדיון אמר נציג המשטרה כי "כלל ההתנהגויות של המעורבים בתיק הוא של שיבוש הליכים והסתרת מידע. החקירה עודנה בעיצומה. מדובר בתיק חמור מאוד".

במעמד הכרזת ההחלטה להאריך את המעצר, אמר השופט: "קיימת התקדמות חלקית בחקירה, והעובדה שהוא שומר על זכות השתיקה זו זכותו. אבל כמובן שהדבר ייקלח בחשבון. יש פה חקירה שמתנהלת בצורה מורכבת, קשורה בראיות פורנזיות ובחשודים אחרים. בשים לב שהחשוד שומר על זכות השתיקה, אני מקבל את הבקשה".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...