"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

למרות ההתנצלות: עוואד הושעה מאימוני מכבי חיפה

בעקבות היריקה לעברו של גורפינקל, החלוץ הושעה מאימונים עד הודעה חדשה • עוואד, שלמעשה סיים את העונה, התנצל והביע חרטה: "רגע אחד רע לימד אותי הרבה"

, עודכן
צילום: דני מרון // עוואד מורחק. יד קשה מצד מרקו בלבול

חלוץ מכבי חיפה מוחמד עוואד הושעה היום (שלישי) מאימוני הקבוצה לאחר שעמד בפני ועדת משמעת פנימית בגין היריקה אתמול לעברו של מגן הפועל חדרה יהב גורפינקל.

מהקבוצה הירוקה נמסר בצהריים: "בשיחה שנערכה הבוקר לפני פתיחת האימון, בין המאמן, מרקו בלבול, מנהל הקבוצה, רפי אוסמו ומוחמד עוואד, הביע החלוץ חרטה והתנצל על מעשהו אמש במשחק מול הפועל חדרה. בעקבות המקרה השחקן הושעה מאימונים".

"עוואד חצוף והתנהג בחוסר אחריות", אמרו הבוקר (שלישי) במועדון, "אי אפשר לקבל התנהגות כזאת. עוואד פגע בעצמו ובקבוצה". החלוץ הצעיר קיבל אתמול את חולצת ההרכב אחרי תקופה בה פתח על הספסל. בחיפה דובר על "הזדמנות מחודשת" עבורו, אך הסוף ידוע. בכך למעשה מסיים מוחמד עוואד את העונה זאת מפני שהכרטיס האדום הישיר, שספג יביא להרחקה של שני משחקים באופן אוטומטי כשנותרו שני מחזורים לסיום הליגה.

עוואד התייחס הבוקר בחשבון האינסטגרם שלו ליריקה על גורפינקל. "רגע אחד רע אתמול לימד אותי הרבה היום, שעבודה קשה יכולה להישכח ברגע, שרגש זה דבר שחייב לשלוט בו", כתב עוואד, "למדתי ששנייה אחת של איבוד ריכוז ושליטה פוגעת בחברים שלי, במועדון שלי, באוהדים שלנו ואני מצטער. מצטער בפני יהב חבר ילדות, בפני החברים והמאמנים שלי ובעיקר בפני האוהדים שלנו".

אגב, מסתבר כי כבר אמש שלח עוואד הודעה אישית לגורפינקל, שגדל עימו במחלקת הנוער של מכבי חיפה ובה התנצל בפניו אישית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר