"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הסתיימה פגישת נתניהו-כחלון: "עסקנו בנושאי כלכלה"
ראש הממשלה ויו"ר כולנו נפגשו היום לראשונה לאחר הבחירות, על רקע הדיווחים על חבירתו של כחלון לליכוד • השניים קבעו להיפגש שוב בשבוע הבא
בנימין נתניהו ומשה כחלון // צילום: פלאש 90 // בנימין נתניהו ומשה כחלון // צילום: פלאש 90

הסתיימה פגישת נתניהו-כחלון: "עסקנו בנושאי כלכלה"

ראש הממשלה ויו"ר כולנו נפגשו היום לראשונה לאחר הבחירות, על רקע הדיווחים על חבירתו של כחלון לליכוד • השניים קבעו להיפגש שוב בשבוע הבא

יהודה שלזינגר
, עודכן

משה כחלון הגיע הבוקר (חמישי) לביתו של ראש הממשלה נתניהו בקיסריה, לפגישה ראשונה מאז הבחירות. נתניהו כבר נפגש עם השותפים הטבעיים בקואליציה העתידית, ועם ישראל ביתנו אף היתה ישיבת מו"מ רשמית, אך עם כחלון התעכבו הדברים עד לבוקר זה.

מקורבים לשניים מסרו כי הייתה שיחה טובה, שעסקה בעיקר בנושאי כלכלה. כחלון ונתניהו קבעו להיפגש שוב בשבוע הבא.

פגישת העבודה התקיימה היום על רקע הדיווחים על חבירתו של כחלון ומפלגתו לליכוד ונועדה לתאם בין הצדדים את השותפות לקראת כניסת כולנו לקואליציה. כחלון ידרוש להישאר במשרד האוצר ותיק נוסף, ככל הנראה תיק הכלכלה, וכן את ראשות ועדת הפנים. בשיחה הייתה אמורה לעלות לדיון גםסוגיית חזרתו של כחלון לליכוד, קרי: חבירה של כולנו לתוך הליכוד. לדברי בכירים בליכוד, "אם כחלון יאמר שהוא מעוניין במהלך, יתחילו לבדוק את הדברים".

בנימין נתניהו // צילום: אורן בן חקון

משה כחלון // צילום: קוקו

בליכוד אמרו עוד כי "כחלון הוא איש ליכוד ובמפלגתו יש עוד שני אנשים שהם ליכודניקים, אלי כהן ויפעת שאשא־ביטון, כך שזהו מהלך שטבעי שיקרה. כולנו הייתה מפלגה של עשרה מנדטים, שחטפה סטירה בבחירות. 13 אלף קולות הצילו אותו מלהיות בחוץ. המפלגה שלו איבדה את המומנטום ועלולה להימחק בבחירות הבאות, ולא צריך להיות גאון הדור כדי להבין שהמהלך הזה הוא מהלך חכם מבחינת עתידו של כחלון".

עוד באותו נושא:

תוכנית הימין לכיבוש הוועדה למינוי שופטים

לפיד: הח"כים החרדים מנסים לעשות קומבינות

אחרי שבקושי עבר את אחוז החסימה, ליברמן מנסה לתקוע מקלות בגלגלים | פרשנות

משבר חוק הגיוס: הצעת הפשרה של החרדים לליברמן נחשפת

לדברי גורמים במפלגה, מבחינת הליכוד, "כשכחלון בפנים הוא חלק מהמערכת כי אי אפשר לאיים או לסחוט כשאתה חלק מהקבוצה. זה עושה את החיים נוחים יותר ויכול להועיל מבחינת עבודת הממשלה במהלך הקדנציה הקרובה". עם זאת, הם הוסיפו כי מבחינת נתניהו, "אין לחץ לעשות את המהלך. אם כחלון ירצה, יתחילו לדבר".

ואילו מצידו של כחלון אמרו כי "אין מגעים לאיחוד והנושא לא צפוי לעלות בפגישה. כל פרסום בנושא הוא על דעת המפרסם בלבד".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...