"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ע"פ ג'יג'י חדיד: הג'ינס משתלט על המלתחה
דוגמנית העל חגגה יום הולדת 24 עם קוד לבוש קפדני של ג'ינס • מי התלבשה בהתאם ומי החברה שהתעלמה מהכללים הנוקשים?

ע"פ ג'יג'י חדיד: הג'ינס משתלט על המלתחה

דוגמנית העל חגגה יום הולדת 24 עם קוד לבוש קפדני של ג'ינס • מי התלבשה בהתאם ומי החברה שהתעלמה מהכללים הנוקשים?

זיוה מוגרבי-קובני
, עודכן

דוגמנית העלג'יג'י חדידחגגה יום הולדת 24, וזו הייתה סיבה מספיק טובה למסיבה שכללה אוכל טוב, חברים קרובים ומסיבת ריקודים אל תוך הלילה במסעדה במרכז מנהטן.

למסיבה המושקעת הגיעו בני משפחה וחברים קרובים, כשחדיד ציוותה על המוזמנים להקפיד להגיע בקוד לבוש לא מסובך - ג'ינס.

כלת המסיבה הגיעה במראה קז'ואל, עם מגוון שרשראות על הצוואר וטופ קצר. את מכנס הג'ינס המותג ליוויס תפרו במיוחד בשבילה עם הספרה 24 רקומה על הירך הימנית. הנעלים השחורות של ד"ר מרטינס והתיק הצהוב על הכתף השלימו את הלוק היפה.

לעומתה, האחות בלה והאם יולדה הקפידו מעט יותר על ההופעה. בלה הלכה על מראה מוקפד של שיער משוח היטב ועגילי חישוק גדולים. מתחת לג'קט, לבשה בלה חולצת מחוך מג'ינס, נעלי סניקרס בגוון חום שתאם לתיק הקטן של לואי ויטון.

האם יולדה גם בחרה במראה של שיער משוח היטב. היא הקפידה על לוק דנים ומראה יותר רשמי של ג'ינס. יולדה הגיעה בחליפה מחויטת שכללה בלייזר מבד ג'ינס כהה ומתחתיו וסט תואם ומכנסי ג'ינס בגזרת פדלפון. תיק הקלאץ' המנומר רק הוסיף ללוק המוקפד.

האבא, מוחמד חדיד, הלך על מראה הקאובוי, רק ללא הכובע. הוא לבש חולצת ג'ינס מכופתרת בתוך מכנסי ג'ינס, כשהחגורה החומה מתכתבת עם מגפי הבוקרים בגוון חום. על אף הג'קט החום שחרג מעט מקוד הלבוש, סביר להניח שילדת היום הולדת תסלח לו על הפריט אחד בודד.

לעומתו, האם ג'יג'י תסלח לחברתה הטובה הזמרת טיילור סוויפט שבחרה להיות יוצאת דופן והגיעה בלי אף פריט מג'ינס? סוויפט לבשה חצאית פרחונית וז'קט משובץ אדום ותיק בגוון תכלת. גם לא לפי קוד הלבוש וגם מראה לא מרשים, חבל.

החברה של כלת יום ההולדת, הדוגמנית אשלי גרהאם, הגיעה עם לוק סקסי, כשבחרה בז'קט ג'ינס ארוך ועליו הידקה חגורה להדגשת המותנים ומגפיים שחורים מעל הברך. גם מיס יוניברס לשעבר, אוליביה קולפו, אמצה את המראה של גרהאם ולבשה שמלת ג'ינס, עם מגפיים כסופות מנצנצות.

בתזמון חגיגות יום ההולדת שלה, נחשף גם קמפיין הנושא את שמה במסגרת שיתוף הפעולה שלה עם מותג המשקפים "ווג".

ג'יג'י חדיד X ווג // צילום: יח"צ חו"ל

זה הקיץ השני בו חדיד מעצבת קולקציית קפסולה עם המותג, בשנה שעברה הקולקציה זכתה לאהדה, ודגם המשקפיים החתוליות הקטנות כיכב והיה למבוקש מאוד. השנה תמצאו בקולקציה מספר דגמים במראה ספורטיבי, מסכה המכסה את העיניים עם עדשות צבעוניות וגם דגמים קלאסיים של עיצוב אובלי. המשקפיים ישווקו בארץ כבר בשבוע הבא ברשת אופטיקנה ובחנויות האופטיקה הפרטיות במחיר 499 – 599 שקלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...