"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האם הטלפונים המתקפלים של סמסונג נשברים?

הגלקסי פולד, הסמארטפון המתקפל של סמסונג שמכירתו תחל בשבוע הבא, לא עמיד • סוקרים שקיבלו אותו לביקורת, מדווחים על מסכים שנשברים בקלות

,עודכן
הגלקסי פולד מוצג השבוע באירוע עיתונאים בלונדון // צילום: איי. פי.

בשבועות הקרובים תחל סמסונג למכור את הגלקסי פולד,הסמארטפון המתקפל שלה, ויחידות סקירה ראשונות יצאו לעיתונאים. הבעיה: המסכים בחלק מהסמארטפונים המתקפלים שאמורים להיות חזית הטכנולוגיה בתחום – נשברו.

הסוקרים של TheVerge ולפחות עוד טלפון סקירה אחד, דיווחו על שתי תופעות: האחת, שפיסת לכלוך שנלכדה מתחת לציר גרמה לנזק למסך, ובמקרים אחרים, סוקרים בתמימותם קילפו שכבת ציפוי דקה שהסתבר שהיא חלק מובנה מגוף המסך – והם לא היו אמורים לקלף אותה...

סמסונג מצדה הוציאה הצהרה לעיתונות והודיעה כי תבדוק ביסודיות את היחידות המדוברות, שנראה כי המסכים שלהן נשברו ללא סיבה נראית לעין:

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

"מספר מוגבל של יחידות סקירה מוקדמות סופקו לאנשי התקשורת. במסגרת זו, קיבלנו מספר דיווחים ביחס למסך הראשי של היחידות שסיפקנו. אנחנו נבדוק אישית את היחידות הללו, כדי לקבוע את מקור התקלה.

במקביל, חלק מהסוקרים דיווחו כי הסירו את השכבה העליונה של הצג, תוך שהם גורמים לו נזק. המסך הראשי של הגלקסי פולד, מכיל שכבת מגן עליונה, שהיא חלק ממבנה המסך ומגינה עליו מפניו שריטות. הסרת השכבה הזו או הוספת חומר הדבקה למסך הראשי, עשויה לגרום לו נזק. אנו נוודא כי המידע הזה יועבר בצורה בהירה ללקוחותינו".

הגלקסי פולד, שמכירתו מתוכננת להתחיל ב-26 באפריל, אמור לעלות 1980 דולר – מחיר לא מבוטל כלל. במצב כזה, יש לקוות כי אכן מדובר בבעיות נקודתיות של מספר מכשירים ולא מחלה המאפיינת את הדגם כולו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר