"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מגיעה לקרסוליה: קורין גדעון נגד מעצבת

מעצבת מובילה שאליה הגיעה קורין גדעון הרשתה לעצמה לפגוע במנחה • קורין העלתה פוסט העצמה נשית שזכה לאלפי לייקים • "חשתי רחמים כלפי אותה מעצבת"

,עודכן
קורין גדעון, צילום: אורן בן חקון

תאהבי את עצמך: זה המסר שמנחת הטלוויזיהקורין גדעוןהדגישה בפוסט ארוך שהעלתה לאינסטגרם שלה, לו קראה "נשים פוגעות בנשים", וסיפרה על חוויה לא נעימה שעברה כשהגיעה למדידות אצל מעצבת מובילה בתעשייה, לקראת הגמר של "2025".

בסטרימינג שלכם: "הם יורים על תינוקות, החרימו את האירוויזיון"

משחקי הכס: עשרת הפרקים הגדולים

עורכי הדין מגיבים: וויליאם בגד בקייט?

"לא מזמן הגעתי למדידות אצל מעצבת מובילה לקראת הגמר של 2025", פתחה את הפוסט. "כל כך מובילה, שהיא כנראה הרגישה בנוח לירות לעברי מיד כשהתיישבתי מולה 'הקרסוליים שלך רחבים'. כן, אמרה לי את זה אישה, לא גבר גס רוח, אלא אישה שיודעת כמה רגיש עבור כל אחת מאיתנו נושא הדימוי העצמי.


View this post on Instagram

איך נשים פוגעות בנשים לא מזמן הגעתי לפגישה אצל אחת המעצבות המובילות בתעשיית האופנה לקראת הגמר של 2025. כל כך מובילה שהיא כנראה הרגישה מאד בנוח לירות לעברי מיד כשהתיישבתי מולה: "הקרסוליים שלך רחבים". כן, אמרה לי את זה אישה. לא גבר גס רוח. אלא אישה, שיודעת כמה רגיש עבור כל אחת מאיתנו עניין הדימוי העצמי. ועוד אישה שמעצבת שמלות לנשים אחרות. דווקא היא כל כך ארסית כלפי אישה אחרת. עכשיו עזבו אותי. שבאמת אחרי שנים הגעתי למצב שבו אני מתה על איך שאני נראית וחוגגת כל דבר בגוף שלי, כולל הקרסוליים שלי שהם בכלל לא רחבים אלא פשוט מושלמים!!!!! אני, חשתי רחמים כלפי אותה מעצבת שבטח כל כך שונאת את עצמה ובגלל זה חשה צורך להנמיך אחרות. אבל מה היה עובר על בחורה עם פחות ביטחון, צעירה יותר, פגיעה יותר? היא הייתה יוצאת מצולקת. אישה נוספת שהייתה שם הצדיקה בפניי מאוחר יותר את המעצבת ואמרה: "היא בעלת מקצוע, זה כמו רופא שמאבחן אותך ואומר מה הוא רואה". אז ראשית, לרופא הולכים כדי שיאבחן בעיה. למעצבת לא. מה גם שקרסוליים רחבים זאת לא מחלה מסוכנת! שנית, יש דרך להגיד כל דבר. זה יחמיא לך יותר או זה יחמיא לך פחות... ולא להטיח בלקוחה פגמים (אמיתיים או דמיוניים). ולבסוף, ה-עבודה של מעצבת זה להרים ללקוחה, להעצים אותה, לגרום לה להרגיש טוב עם עצמה. ממילא קשה לנו הנשים להגיע לשלמות עם עצמנו. למה שלפחות לא נקל זו על זו? (מיותר לציין שלא מדובר בג'ולי וינו המעצבת המהממת שאני לובשת את השמלה שלה בתמונה!)

A post shared byCorrina Gideon(@corringideon) on

Apr 15, 2019 at 12:53am PDT

"עכשיו עזבו אותי שבאמת אחרי שנים הגעתי למצב שבו אני מתה על איך שאני נראית וחוגגת כל דבר בגוף שלי, כולל הקרסוליים שלי, שהם בכלל לא רחבים אלא מושלמים!!!

"אני חשתי רחמים כלפי אותה מעצבת, שבטח כל כך שונאת את עצמה, ובגלל זה חשה צורך להנמיך אחרות, אבל מה היה עובר על בחורה עם פחות בטחון, צעירה יותר, פגיעה יותר? היא הייתה יוצאת מצולקת.

"ממילא קשה לנו הנשים להגיע לשלמות עם עצמנו, למה שלא נקל לפחות זו על זו?", סיימה גדעון את הפוסט.

"כל מילה", חיזקה אותה דנה פרידר בתגובה, ולירון וייצמן הוסיפה "ממי, אלופה ומדויקת".

גם מאות גולשות אחרות פרגנו למסר ההעצמה הנשי של גדעון. "את אחת הנשים היותר יפות וחזקות שיצא לי לראות. הייתה מתה להגיע לקרסוליים שלך", פרגנה גולשת אחת, ואחרות הוסיפו: "את מדהימה ומושלמת", ו"טוב שהעלית את הפוסט הזה, אנשי מקצוע עפים על עצמם".

משחקי הכס: עשרת הפרקים הגדולים

הלהקה האנטי-ישראלית מאיסלנד בישראל

מיכל אנסקי מתמודדת עם שיתוק בפנים

עורכי הדין מגיבים: וויליאם בגד בקייט?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר