"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מהפך במזג האוויר: מחמסין להתקררות וגשם
אחרי הסופ"ש הקייצי, שהוציא עשרות אלפי מטיילים לחיק הטבע, השבוע תחול ירידה בטמפרטורות • הגשם יחזור ואף יתכנו סופות רעמים יחידות • התחזית המלאה
מזג אוויר קריר

מהפך במזג האוויר: מחמסין להתקררות וגשם

אחרי הסופ"ש הקייצי, שהוציא עשרות אלפי מטיילים לחיק הטבע, השבוע תחול ירידה בטמפרטורות • הגשם יחזור ואף יתכנו סופות רעמים יחידות • התחזית המלאה

דן לביא
, עודכן

השבת השמשית הוציאה לא פחות מ-120 אלף מטיילים אל הטבע, הזרימות בנחלים והפריחה הקסומה, כשהאתרים הבולטים היו מצדה, קיסריה ובניאס עם 4000 מבקרים כל אתר, עין גדי ותל אפק עם 3000 מבקרים כל אתר. אשקלון, תל דן נחל עיון עם 2500 מבקרים.

צילום: דן לביא, מנו אשד, שירן אונגר, רשות הטבע והגנים

אך לאחר סוף השבוע החם והקייצי, מזג האוויר ההפכפך מביא עמו שבוע קריר ומעונן.

מחר (ראשון) במהלך הבוקר יחדור לאזורינו אוויר קריר יותר ולח. תחול ירידה ניכרת בטמפרטורות ועלייה בלחות. הרוחות יתחזקו ויעשה אביך.

ביום שני יהיה מעונן חלקית עד מעונן ותחול ירידה קלה נוספת בטמפרטורות. משעות הצהריים צפוי גשם מקומי קל.

אלפי מטיילים יצאו לטייל בטבע ולצפות בפריחה // צילום: צחי מרים

ממטאו טק נמסר, כי ביום שלישי תחול ירידה ניכרת בטמפרטורות והן תהיינה נמוכות מהרגיל לעונה. גשם מקומי צפוי בצפון הארץ ובמרכזה ויתכנו סופות רעמים יחידות.

ביום רביעי יהיה מעונן חלקית וצפוי גשם מקומי בעיקר בצפון הארץ. הטמפרטורות יוסיפו להיות נמוכות מהרגיל לעונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...