"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"פעם הייתי יותר פרועה": תום יער מתבגרת

תום יער מעלה מופע סטנד-אפ חדש ונהנית מההצלחה • "פעם הייתי גסה, אומרת דברים שאסור, אבל משהו בי התבגר" • וגם: איזו תוכנית שינתה את חייה?

,עודכן
צילום: יח"צ // התבגרה. תום יער

אחרי שנחשפתם לטירוף המצחיק שלתום יערבסדרות "תום יער עושה את שביל ישראל" ו"תום יער עושה בגרות" (שעליהן זכתה בפרס האקדמיה לטלוויזיה) וגם ב"ארץ נהדרת", מעלה הקומיקאית הצעירה מופע סטנד-אפ חדש, שיעלה ב-‭24‬ במאי בזאפה אמפי שוני.

"אני מופיעה כבר שמונה שנים, זה די הרבה", אומרת יער (‭.(31‬ "המופע מתפתח כל הזמן, ורוב הקטעים במופע בשוני יהיו חדשים, כאלה שמאוד מחוברים אלי. דברים כמו נשיות, הרזיה, בורגנות, עצב וריקנות - שפעם פחות עשיתי. זה יהיה רק אני לבד, תחת כיפת השמיים. בשנה האחרונה עבדתי קשה על המופע. הורדתי דברים והכנסתי דברים חדשים שפעם פחדתי להגיד, כמו 'עצוב לי', 'ריקני לי' - דברים שקשורים להצלחה, לזה שרזיתי. דברים שהם יותר עמוקים מאשר קקי-פיפי-שפיכי - מה שהיה המקום הטבעי שלי. אני מרגישה שהתבגרתי, אז יוצא שהמופע שלי התבגר".

לדברי יער, "פעם הייתי חיית פרא בלי חוקים. לא היה אכפת לי מכלום. היום אני באיזה מקום שהוא מאוד טוב, אני פתאום אישה, או לפחות מתחפשת לאישה. אני מבשלת, אני בבית, אני פתאום לא חייבת כל הזמן חברים וצחוקים או את כל תשומת הלב עלי. אני מצליחה לנהל שיחה בנעימים - מה שלא הייתי עושה פעם, כי באמת הייתי אדם פרוע שלא מאפשר מקום לאחרים.

"פתאום נורא כיף לי, יש תחושה של התחדשות. תמיד הייתי גסה, אומרת דברים שאסור, אבל משהו בי התבגר. אולי זה כמו אלבום שני של מוזיקאי. בעצם אני מקווה שזה לא יהיה קשה כמו אלבום שני", היא צוחקת. "יודעת מה? אולי אלבום שלישי".

הייתה חיית פרא. תום יער ב"שביל ישראל" // צילום: אוהד רומנו

ההתבגרות הזאת היא חלק מהפרסום וההצלחה?

"אני חייבת להגיד שהפרסום וההצלחה הם רק הסממנים החיצוניים, והם קורים לי מאוד בהדרגה. אחד הדברים שאומרים לי ברחוב זה 'אני אהבתי אותך מההתחלה', 'אני זוכרת אותך עוד לפני ארץ נהדרת', 'אני זוכר אותך מהיו-טיוב'. לאנשים חשוב להוכיח שהם אהבו אותי לפני. אני עובדת מאוד קשה המון שנים, וזה קרה מאוד לאט, זה לא פתאום. כשהגעתי ל'ארץ נהדרת' כבר הכירו אותי, זו לא היתה הפריצה. זה כמובן שינה מאוד את חיי, אבל יחד עם הסדרות וההופעות - זה קורה לאט. אני לא משנה את התוכן של המופע או מתעדנת בגלל ההצלחה. כנראה שבגלל הגיל והנחת. פעם הייתי יותר פרועה, כי הרגשתי שאני רוצה נורא תשומת לב והכרה, שיאהבו אותי. פתאום, כשזה קורה - זה מחלחל, ויש משהו שמתבגר בי. גם קומיקאים הם אנשים", היא צוחקת.

יש כבר מחשבה על הסדרה הבאה?

"יש כבר עשייה. אנחנו עושים פרויקט ל-‭yes‬ שמרגש אותי. זה לא חלק מסדרת 'תום יער עושה' - זו סדרה קטנה, בוטיקית, אין בה אותי, אלא רק דמויות. כל פרק זה סיפור של דמות אחרת ובכל פרק יש אורח אחר, גם קומיקאים וגם לא. זה יוצא ממש מצחיק".

• מדונה תופיע באירוויזיון 2019 בתל אביב

• התגעגעתם? החדש של מירי פסקל

• אירוויזיון: חדשות רעות לישראל

• איימי שומר: "בעלי על הספקטרום"

• דניאל גרינברג מגיבה לרוסלנה

• בגיל 26: כוכב הריאליטי התאבד

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר