"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
זידאן: "עונה קשה לכולם, לא רק למרסלו"
מנג'ר ריאל מדריד הגן על המגן הברזילאי שלו לאחר עוד תצוגת נפל שלו ושל חבריו בהפסד אמש לוולנסיה במסטאייה, הפסד שגרר ביקורת רבה בספרד
צילום: איי. אף. פי // מרסלו אמש במסטאייה. המגן קיבל ביקורת קשה בספרד

זידאן: "עונה קשה לכולם, לא רק למרסלו"

מנג'ר ריאל מדריד הגן על המגן הברזילאי שלו לאחר עוד תצוגת נפל שלו ושל חבריו בהפסד אמש לוולנסיה במסטאייה, הפסד שגרר ביקורת רבה בספרד

, עודכן

גם זינדין זידאן לא האמין עד כמה שחקנים בכירים בריאל מדריד איבדו ב-8 חודשים שלא היה במועדון את הביטחון ואת היכולת שהייתה להם רק עד חודש יוני שעבר.

אמש באצטדיון המסטאייה, ריאל הפסידה לולנסיה 2:1 עם עוד תצוגת נפל של הקבוצה בכלל ושל מרסלו בפרט. המגן הברזילאי שזכה עם הבלאנקוס ב4 גביעי אירופה ב-5 השנים האחרונות עובר כמו כל חבריו עונה קשה מאוד ואתמול הגיע שוב ערב לא קל, ערב שזיכה את מרסלו בביקורות קשות בעיתונות הספרדית.

ב"ספורט" הקטלאני כתבו: "מרסלו נלחם ללא מנוחה כדי לחזור לעצמו, אבל מזכיר לעתים רחוקות את הכדורגלן שהוא היה". ב"מונדו דפורטיבו" הוסיפו: "מרסלו היה שותף למשחק ההתקפה של ריאל מדריד, אבל בלתי נראה בהגנה. הוא חזר להרכב כבר לפני כמה משחקים, אבל בינתיים אין שום סימן לשיפור".

זידאן החליט להגן על השחקן שלו לאחר המשחק ואמר: "מרסלו זה מרסלו, אני אוהב את איך שהוא משחק ואני חושב שהוא במצב טוב. העונה הזאת מסובכת לכולם, לא רק למרסלו.

על ההפסד אמש אמר: "שיחקנו טוב אל לא הצלחנו להשיג את המטרה. לא הצלחנו להשיג כלום במחצית הראשונה אבל השחקנים ניסו. אני לא יכול להאשים את השחקנים שלי בשום דבר. זה הפסד ואנחנו חייבים לקבל אותו. היינו חייבים להיות יותר חדים בפעולה האחרונה. הראש שלנו כבר למשחק הבא"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...