"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נמנע אסון: מטען נפץ שנפל מצרור בלונים אותר בשדרות

חרף הרחבת אזור הדייג וההקלות לתושבי רצועת עזה – המתיחות בדרום נמשכת • המשטרה הוזעקה לטפל בחפץ חשוד בשדרות, וכשהגיעו החבלנים למקום הם גילו כי מדובר במטען שנפל מצרור בלונים

, עודכן
0
בלוני תבערה בדרך לשיגור (אילוסטרציה) ,
בלוני תבערה בדרך לשיגור (אילוסטרציה)

במקביל להקלות שנתנה ישראל לתושבי עזה בימים האחרונים, בהן גם הרחבת טווח הדיג, השגרה המתוחה באזור טרם הסתיימה. הערב (שני) דיווח אזרח ערני למשטרת שדרות על חפץ חשוד שגילה ברחוב בעיר.

תזכורת: השר בנט עם תושבי העוטף

בדיקת המשטרה, שהגיעה ונטרלה את החפץ, גילתה כי מדובר במטען אשר היה מחובר לצרור בלונים שהופרח מעזה, ניתק ממנו ונפל, כאמור, לרחוב בעיר ולמרבה המזל לא התפוצץ.

במשטרת ישראל קוראים לציבור להמשיך לנהוג בזהירות ובאחריות בכל מקרה של חפץ חשוד דוגמת בלונים, עפיפונים וחפצים לא מזוהים נוספים: "יש להזמין את חבלני משטרת ישראל למקום, להתרחק ולהרחיק סקרנים. השאירו לחבלן המשטרה לפעול באופן מקצועי ולהסיר את הסכנה במקום".

חבלן מנטרל את המטען, היום בשדרות // צילום באדיבות דוברות המשטרה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר