"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כלמוביל: מתכוננים לעתיד

עולם הרכב עומד לעבור תהפוכות בעתיד הלא רחוק. בכלמוביל מציגים שלב ראשון באסטרטגיה חדשה, בכדי להתמודד עם השינויים הללו

,עודכן

פניה של תעשיית הרכב עומדים להשתנות, במוקדם או מאוחר. התקדמות הטכנולוגיה האוטונומית, דור חדש של צרכנים ושירותים שמאיימים על מבנה הבעלות הקלאסי, כל אלו מתקרבים. היום שבו לא ננהג במכוניות, וכנראה לא נרכוש אותן באופן מסורתי, עדיין רחוק, אבל הכיוון ברור לחלוטין.


יצרניות הרכב השונות כבר החלו להיערך לשינויים כאלו ואחרים. כעת גם יבואנית רכב מקומי (כלמוביל יבואנית יונדאי, מיצובישי ומרצדס) מצהירה על אסטרטגיה חדשה, כזו שתכין את החברה לקראת השינויים בהרגלי הקנייה והשימוש.


בכלמוביל קוראים לאסטרטגיה החדשה CASE ראשי-תיבות בלועזית של המילים חיבוריות, אוטונומיות, שיתוף וחשמל. השלב הראשון לדברי החברה, הוא החיבוריות, ובמסגרתו מציגה כלמוביל עדכון לשירות הקונקטד שלה וגם אולם תצוגה וירטואלי.


רוצים עוד מאוברדרייב >>>


מערכת הקונקטד לוקחת צעד קדימה את החיבור בין הרכב לנהג ואיתה מוצגת גם אפליקציה סלולרית חדשה. המערכת תדע לזהות פקודות קוליות, להציג מידע רלוונטי לנהג הספציפי מחד ואפשרות לבדוק את מיקום הרכב, מהירותו ועוד מהמכשיר הנייד מאידך.



צביקה פולק מנכ”ל כלמוביל: אסטרטגיה חדשה בדרך לשירותים מתקדמים

לטענת החברה, אולם התצוגה הוירטואלי, הוא ראשון מסוגו בישראל ומחובר ישירות למערכות של היבואן. כך המלאי הזמין, צבעים, אפשרויות אבזור ועוד, מוצגים בזמן אמת ומאפשרים רכישה מא’ ועד ת’ דרך האתר.


לפי צביקה פולק, מנכ”ל קבוצת כלמוביל זו הדרך בה מתחילה להתכונן כלמוביל למציאות חדשה, שונה. פולק הוסיף, שבמסגרת האסטרטגיה החדשה מבקשים בכלמוביל להיות ראשונים בישראל עם מגוון של הצעות ושירותים.


טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר